promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ők Szász Júlia csodálatos szülei, így ölelik magukhoz kislányukat: a színésznőnek rengeteget segített filmbe illő családja a Nemzeti Színházban történtek után, különleges fotó

Ők Szász Júlia csodálatos szülei, így ölelik magukhoz kislányukat: a színésznőnek rengeteget segített filmbe illő családja a Nemzeti Színházban történtek után, különleges fotó

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A színésznő megható képet tett közzé, hosszú idő után először mutatta meg azokat, akik a legfontosabbak neki, de más furcsaság is van a képen.

Az egész országot megrázta a tavaly novemberi baleset a Nemzeti Színházban, amikor is félbe szakadt a Rómeó és Júlia című előadás, miután a két főszereplő, Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó súlyosan megsérült. A baleset után mindketten több műtéten is átestek, majd egy nagyon hosszú felépülési folyamat vette kezdetét.

Horváthnak maradandó fogyatékossága alakult ki a súlyos baleset következtében, aminek nyilvánosságra hozatala egy botránylavinát indított el Vidnyánszky Attila és a két súlyosan megsérült színész között. A botrány végül abban tetőzött, hogy Szász Júlia után Horváth Lajos Ottó is felmondott a Nemzeti Színháznál.

Habár Szász Júliát legtöbben a Nemzetiben történt súlyos baleset miatt ismerik, sokan azt is tudják, hogy már közvetlenül az egyetem első éve után bekerült az RTL A tanár című sorozatába, ahol három évadon át láthattuk Holczer Petra szerepében, de ne feledkezzünk meg a Seveled című romantikus komédiában nyújtott alakításáról sem.

Mindemellett sorozatokban is kipróbálta magát, nem is kis sikerrel: a Bátrak földjében egy mindenre elszánt nőt alakított; míg A besúgóban egy akadályt nem ismerő, a rendszer ellen küzdő egyetemistát. A tehetséges színésznő egy korábbi interjújában említette meg, hogy sok emléke maradt meg gyermekkorából, ami viszont talán a legelső emléke, hogy a nagymamájának volt egy apró nyaralója a csepeli Kavicsos-tónál, ahol ő is rendszeresen megfordult.

Elárulta, emlékszik, hogy édesapjával horgásztak a tónál, ő pedig kicsi lányként alig bírta el a hálót, mégis sikerült kifognia valamit, miközben a szél felkapta a bambis úszógumiját. Ezekről a mesés emlékekről egészen bensőséges, korábban soha nem látott fotókat osztott meg a színésznő az Instagram-oldalán.

A képeken a kicsi Júlia szüleivel látható karácsonykor, a tündéri fotóról pedig süt, hogy nagy szeretetben éltek együtt. Az is tagadhatatlan, hogy Júlia és édesanyja között hatalmas a hasonlóság, mintha anyukája fiatalabb verziója lenne. A váratlan fotósorozatot természetesen minden követője imádta, sokan meg is jegyezték, mennyire hasonlít édesanyjára.

Forrás: hvg.hu