promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Minden korábbinál merészebb cicis fotót posztolt Szabó Zsófi, de ez sem menti meg őt a megalázó bukástól amit a képernyőn szenvedett el

Minden korábbinál merészebb cicis fotót posztolt Szabó Zsófi, de ez sem menti meg őt a megalázó bukástól amit a képernyőn szenvedett el

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Ismét a külsejével hódít a TV2 régi új sztárja, de a nézők elfordultak tőle és még felsője is teljesen szétnyílt.

Szabó Zsófi rossz lóra tett, manapság ugyanis nem attól hangos a sajtó, hogy mennyire gyönyörű, hanem attól, hogy az embereknek mennyire elegük van belőle. Legutóbb például azzal kavart nagy port, hogy közölte, szerinte az RTL-nél már nem tud hova fejlődni, ezért inkább átment a TV2 csatornához.

Nem is kellett sok, szinte azonnal betették a Mokka című műsorba, aztán jött a tavasszal bejelentett TV2 Klub nagykövetség. Habár a TV2 azt várta a FEM3 utódjától, hogy pillanatok alatt felpörög és a nők kedvenc csatornája lesz, gigantikus bukás lett a vége.

Össze sem hasonlítható a FEM3 és a TV2 Klub nézettsége, ami azt bizonyítja, hogy Szabó Zsófi csúnyán belebukott a nagy projektbe.

Ha ez a bukta nem lenne elég, Zsófi a mindennapokban is kapja az ívet, ráadásul saját rajongóitól és követőitől. Sokan azzal vádolják, hogy "csinált valamit az arcával", utalva arra, hogy régebben nem így nézett ki; nem értik, hogy manapság miért nem mosolyog a fotóin; de azért is előszeretettel ekézik, mert "nem az igazi arcát mutatja" az Instagramon.

Legújabb Insta-fotóján egy egy számmal kisebb csillogós melltartóban és egy teljesen szétnyílt hófehér felsőben pózolt a kamerának, de amit a kommentekben kapott a pikáns fotó miatt, azt nem tette zsebre. Egyik követője ugyanis számonkérte, hogy van az, hogy Zsófi önerejéből képtelen bármit is elérni.

Arra is rákérdezett, miért a testével, miért nem a tudásával akar inkább bizonyítani. Többen kedvelték is a hozzászólást, Zsófi azonban még nem reagált. Most pedig mutatjuk az ominózus, figyelemfelhívó cicis képet: