promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
A balatoni polgárőrré lett Pálffy István megmutatta csinos feleségét: így néz ki a Hír TV-től kirúgott tévés párja

A balatoni polgárőrré lett Pálffy István megmutatta csinos feleségét: így néz ki a Hír TV-től kirúgott tévés párja

Borítókép:  MTI
Színes
Kategória fejléc

Közös képen Pálffy István és imádott felesége, Judit.

Pálffy István annak idején az ország egyik legismertebb híradósa volt. A televíziós sokáig a TV2-nél dolgozott, majd tavaly nyáron átkerült a Hír TV-hez, ahol egyetlen nap után kirúgták, mert botrányos kijelentést tett a Napi Aktuális című műsorban. Azóta eltelt egy év, és Pálffy István teljesen eltűnt nemcsak a televíziós világból, hanem a rivaldafényből is, senki sem tudta, mit dolgozik, mit csinál, aztán a Blikk most felkereste a kirúgott híradóst.

Kiderült, hogy Pálffy István korábban szeretett volna önkéntes tartalékos lenni a Magyar Honvédségnél, de nem járt sikerrel. A Hír TV egynapos alkalmazottja tisztában volt vele, hogy milyen vizsgálatok várnak rá, de azzal nem, hogy ez mennyi időt vesz igénybe. Mikor felkereste a Veszprém vármegyei parancsnokságot, az alezredes parancsnok tájékoztatta arról, hogy többek között orvosi, alkalmassági, pszichológiai vizsgálatokon és egy felkészítő táboron kell részt vennie, és nagyjából kilenc hónap telne el, mire ennek az egész procedúrának a végére érne.

Mivel Pálffy hamarosan betölti a 65. életévét, inkább bele se vágott a jelentkezésbe, mert a honvédségnél is 65 év az öregségi korhatár, tehát a vizsgálatok után mindössze három hónapot tudott volna szolgálni. Pedig arra készült, hogy majd a híradástechnikai vagy az útépítő osztagba fog csatlakozni; de legalább az vigasztalja, hogy így is el tudott valahol helyezkedni, Pálffy ugyanis polgárőr lett a Balatonnál.

Hozzá kell tenni, hogy a kirúgott televíziós nem most kezdett el polgárőrként dolgozni, már a Covid alatt is szolgált - akkor főként az idősek védelme és ellátása volt a feladata. Pálffy Balatonkenesén teljesít szolgálatot, emellett az Országos Polgárőr Szövetség elnökségében is dolgozik, ahol most egy informatikai tagozatot akarnak kialakítani.

Pálffy István a munkája miatt vélhetően a Balatonnál is lakik feleségével, Tóth Judittal együtt, akivel korábban több közös kép is készült egy-egy eseményen. Az alábbi fotó 2019 áprilisában készült.

Így néz ki az egykori televíziós csinos párja: