promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellemetlen felvétel készült Pálffy Istvánról, ez még a HírTV-s botránynál is kínosabb
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Előkerült Pálffy István bakivideója, élő adásban morgolódott a nézőknek.

Pálffy Istvánt egy nap után kirúgták a HírTV-től, miután olyan kijelentéseket tett a Napi aktuális című műsorban, amivel a csatorna nem tudott és nem is kívánt azonosulni. Ezzel kapcsolatban a csatorna ki is adott kedden este egy közleményt, amit az adás során olvastak fel a nézőknek.

Pálffy István bár nagyot hibázott most a HírTV-nél, ám vitathatatlan, hogy továbbra is a hazai televíziózás egyik meghatározó alakja, akinek pályafutása a Magyar Televíziónál indult, de az ország akkor ismerte meg igazán a nevét, amikor 1997-ben a TV2 Tények és a Jó estét Magyarország! műsorvezetője, szerkesztője, és hírigazgató-helyettese lett.

Ehhez a korszakához tartozik az a több mint 20 éves bakivideó, amiben Pálffy kellemetlen helyzetbe került a stúdióban uralkodó káosz miatt. A műsorvezető egy halom papírból próbálta meg kikeresni, hogy mi következik, de hiába, egyszerűen nem tudott kiigazodni.

„Komolyan meg kell keresnem, hogy mi következik, mert fogalmam sincs az égegyadta világon. Ilyen káoszban még nem volt részem. De gondolom, ez önöket szórakoztatja”

- morogta élő adásban Pálffy István.


Pálffy István TV2-es korszakáról természetesen a csatorna 25 éves születésnapjára készített visszaemlékezős műsorban is kitértek: Csisztu Zsuzsa kifejtette, hogy szerinte azért tudott olyan jól működni az ő triójuk Stahl Judittal és Pálffy Istvánnal, mert humort és huncutságot is vittek bele az adásokba, amit szemmel láthatóan imádtak a nézők.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás