promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pálffy István bődületes fizetést kap a Hír TV-nél, kollégái kiakadtak
Borítókép:  Hír TV
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pálffy István elképesztően magas fizetésért szegődött a Hír TV-hez.

Ugyan televíziós pályafutása a Magyar Televíziónál indult, Pálffy Istvánt akkor ismerte meg inkább az ország, mikor 1997-ben a TV2 Tények és a Jó estét Magyarország! műsorvezetője, szerkesztője, és hírigazgató-helyettese lett. 2002-ben aztán visszatért a MTV-hez, ahol a Híradót vezette egészen 2008-ig, majd különféle hírműsorokban és magazinműsorokban dolgozott.

2010-ben jött el a televíziótól, és négy évig országgyűlési képviselőként tevékenykedett a Kereszténydemokrata Néppárt színeiben. 2020 óta a Duna Média televíziós médiaszolgáltatási vezetője, de most augusztus 21-től a Hír TV-nél láthatják majd a nézők, mint a Napi Aktuális című politikai-közéleti hírháttér műsor vezetője.

A Blikk információi szerint Pálffy Gerhardt Máté helyére érkezik majd, és a tervek szerint közösen viszi majd a műsort M. Dobos Marianne-nal.

„Vállalta, hogy mindennap a Balatonról felvezet majd Budapestre a felvételekre. Ő ragaszkodott ahhoz, hogy mind az öt nap vihesse a műsort, de úgy tervezik, hogy lesznek néha olyan beszélgetések, amelyeket Marianne csinál, aki egyébként a háttérben szerkesztőként is dolgozik a stábbal”

- nyilatkozott a lapnak az egyik kolléga.

Ha hihetünk a belsős szóbeszédnek, akkor Pálffy nem akármekkora fizetésért szegődött a csatornához - a kereskedelmi tévénél megszokott gázsiért mondott igent a Hír TV-nek, ami állítólag

3 millió forint.

A többi kollégája ezt nem nézi jó szemmel, sokan kifogásolják, hogy a műsorvezető milyen hatalmas fizetést fog kapni, miközben a TV2 és a Hír TV műsorainak nézettsége köszönőviszonyban sincs egymással.

Ugyanis a hivatalos nézettségi adatok szerint a Hír TV legnézettebb műsorát nagyjából 130 ezer ember nézi, a TV2 esetében ez 700-800 ezer.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás