promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megszólalt Pálffy István, ezt mondta a kirúgása után
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pálffy István megtörte a csendet.

Pálffy Istvánt egy nap után, azonnali hatállyal elbocsátották a Hír TV-től, ugyanis a műsorvezető olyan kijelentéseket tett a Napi aktuális című műsorban, amivel a csatorna nem tudott és nem is akart azonosulni. Pálffy mind ez idáig nem kívánt beszélni a kirúgásról, de aztán megtörte a csendet.

A Hír TV-s botrányról még Sebestyén Balázsék is beszélgettek a Rádió 1-ben. Balázs szerint egy borzasztó félreértés, ami a stúdióban történt, véleménye szerint Pálffy egyszerűen rosszul fogalmazta meg a gondolatait.

„Ez nagyon ritka, rúgtak már ki valakit ilyen gyorsan tévéből, rádióból? Persze, az ember sajnálja: szerencsétlen volt, rossz formában volt, nem úgy gondolta – nem akarom mentegetni, megpróbáltam megfejteni, megnéztem többször, milyen gondolatmenet alapján ment, mire akarhatott kilyukadni, mi volt a baj ezzel az interjúval, ez így szakmabeliként baromira érdekel. Hol csúszhatott el?”

Természetesen a sajtó munkatársai közül többen is próbálták elérni Pálffy Istvánt a hétfői adás óta, de mind ez idáig nem akart nyilatkozni. A Blikk azonban elérte a Hír TV egyik munkatársát, aki elmondta, hogy a műsorvezető teljesen korrektül viselkedett a kirúgása után, nem volt semmilyen balhé, sem egy hangos szó. Állítása szerint minden kollégájától elbúcsúzott, majd odament M. Dobos Mariannéhoz, és sok sikert kívánt neki. A csatorna munkatársa szerint Pálffy nem akar mentegetőzni, csak utólag döbbent rá, hogy a szavainak milyen súlya volt.

Végül mégiscsak megszólalt az Index-nek, de továbbra sem szeretett volna hosszasan beszélni a műsorban történtekről. Mindössze annyit közölt a lappal, hogy "jól van", de arra a kérdésre, hogy mik a tervei a jövőre nézve, már tényleg nem adott választ.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás