promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Palik László leblokkolt a Legyen Ön is milliomos! egyszerű kérdésétől, kellemetlen helyzetbe került az új műsorvezető, miközben felmérték a tudását

Palik László leblokkolt a Legyen Ön is milliomos! egyszerű kérdésétől, kellemetlen helyzetbe került az új műsorvezető, miközben felmérték a tudását

Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Mindenki biztos abban, hogy ilyen sosem fordulhatott volna elő Vágó Istvánnal.

Palik László Pavel Stanchev, a TV2 vezérigazgatójának felkérésére vállalta el a műsorvezetői szerepet, azonban van valami, ami mindenkinek azonnal szöget ütött a fejében, ahogy meghallotta a bejelentést. Palik saját YouTube-műsorában beszélt a teljesen új szerepről és arról, mi járt a fejében, amikor megkapta a felkérést.

Elmondása szerint "gondolkodás nélkül" mondott igent, mivel nézőként is mindig imádta a műsort, de azt is megjegyezte, hogy megtiszteltetésnek érzi, hogy olyan általa tisztelt szaktársai nyomdokába léphet, akik meghatározó szereplői az elmúlt évtizedek magyar televíziózásának.

Palik elődjéről, a tavaly elhunyt Vágó Istvánról is beszélt, a legendás műsorvezető kapcsán pedig elmondta, bízik abban, hogy ő és kollégái hasonlóképpen sikeres műsort fognak tudni megalkotni. Palik azt is elárulta, amikor felkérték műsorvezetőnek, meglepően reagált:

"Bementem hozzá az irodájába, és mindenfajta komolyabb körítés nélkül ő mondta, hogy nagyon szeretné, ha újra a csatornán lenne a Legyen Ön is Milliomos! ikonikus vetélkedő, és azt szeretné, ha én lennék a műsorvezetője. Na, innentől jönne a sajtónyilvános rész, hogy gondolkodtam, hazamentem, a családommal megbeszéltem, kutyát is megkérdeztem, fölvonultam a hegyekbe, hogy elemezzem… Ehelyett úgy nézett ki, hogy néztem a szemét, és mondtam, hogy juhé, igen!"

Azt is elmondta, hogy bár nyilván nagy rajta a nyomás, most, hogy Vágó István nyomdokaiba lép, nem érzi azt, hogy félne, sokkal inkább egyfajta pozitív izgalom az, ami most az uralmába kerítette. Megjegyezte, a tavaly elhunyt legendás műsorvezető mellett Fábry Sándort, Friderikusz Sándort és Gundel Takács Gábort is kiváló szakembernek tartja.

Az új műsorvezető személye kapcsán azonban legégetőbb kérdés talán az, hogy elég okos-e egy műveltségi verseny vezetéséhez. A kérdés, amire mindenki keresi a választ, a videóban is elhangzott, Palik pedig meg is válaszolta. Úgy felelt:

"Az, hogy elég okos vagyok-e én erre a szerepre, egyrészt a folyamatban fog kiderülni... ez egy nagyon érdekes kérdés. Másrészt majd a nézők döntik el, nagy-e ez a kabát."

Arra viszont talán senki sem számított, hogy Palik László már egy egyszerű kérdésen is elhasal, a nézők egyszerűen nem akarták elhinni, hogy egy ilyen szimpla kérdés gondot okoz az új műsorvezetőnek. A kérdés úgy szólt, "melyik égitest NEM hold az alábbiak közül?". Az új műsorvezető többször is visszakérdezett, majd a távolba révedve kereste a választ a kérdésre: