promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Palik László mondott valamit Vágó Istvánról rögtön azután, hogy ő lett a Legyen Ön is milliomos új műsorvezetője

Palik László mondott valamit Vágó Istvánról rögtön azután, hogy ő lett a Legyen Ön is milliomos új műsorvezetője

Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Nagy változásokkal, hatalmas újításokkal tér vissza a Legyen Ön is milliomos, mégpedig Palik Lászlóval.

Most már hivatalos: Palik Lászlóval tér vissza a TV2-re a Legyen Ön is milliomos című kvízműsor, ami annak idején hatalmas sikerrel futott sok-sok éven keresztül az RTL-en Vágó István vezetésével. Bár korábban több kvízmesterrel, különböző újításokkal és változásokkal megpróbáltak új életet lehelni a formátumba, mindegyik megbukott, így aztán egy időre felfüggesztették a gyártását. Vágó István, Fábry Sándor, Friderikusz Sándor, és Gundel Takács Gábor után most az Exatlon Hungary műsorvezetőjén, Palik Lászlón a sor, hogy megizzasztja a játékosokat, elbizonytalanítsa őket keresztkérdéseivel, vagy éppen segítse őket; merthogy a megújult Legyen ön is milliomos-ban komoly változások lesznek, amikről most kiderült, hogy pontosan mik lesznek.

Az egyik legnagyobb újítás, hogy eddig csak civil játékosok ülhettek a székbe - egy-egy különkiadásnál játszottak csak ismert emberek -, de most először celebpárok, illetve ismert emberek és párjaik is bemutatkoznak az általános műveltségen alapuló vetélkedőben. A szabályokban is lesz változás. Biztosan sokan emlékeznek a 3 segítségnyújtási lehetőségre:

a telefonosra, a felezőre, és a közönségre.

A 2024-es verzióban lesz egy negyedik lehetőség is, mégpedig a műsorvezető személye, akitől segítséget kérhet a válaszadásban a játékos. Azonban a játékos nem használhatja fel az összes segítségét, a négyből csak hármat válaszhat.

A Legyen ön is milliomos új műsorvezetőjét, Palik László a TV2 vezérigazgatója kereste meg a műsor kapcsán. Palik bevallotta, hogy gondolkodás nélkül igent mondott a felkérésre, mert mindig is imádta ezt a formátumot nézőként, illetve nagyon jó érzéssel tölti el, hogy olyan általa tisztelt szaktársai nyomdokaiba léphet, akik meghatározó szereplői az elmúlt évtizedek magyar televíziózásának. Palik László természetesen Vágó Istvánról is megemlékezett:

„Sajnos Vágó István, akinek a nevéhez leginkább köthető a Legyen Ön is milliomos! már nincs közöttünk. Bízom benne, hogy kollégáimmal ismét sikerre tudjuk vinni ezt az ikonikus formátumot”.

Vágó István özvegye egyébként a Best magazinnak mondta el, mit gondol az új műsorvezetőről:

„Azt mondom, amit István is mondana erre: sok sikert, hajrá fiú! Ugyanis mindig drukkolt a játékvezetőknek, és ugyanezt kívánta annak idején Fábry Sándornak, Friderikusz Sándornak és Gundel Takács Gábornak is. Nem volt benne soha fájó nosztalgia, miért is lett volna, hiszen ő állt fel, ő akarta 2008-ban abbahagyni. Sőt szeretettel, a legjobb szándékkal meg is nézte a műsort a tévében, valahányszor megpróbálta valaki tovább őrizni a műsor jó emlékét. Én is így teszek majd. Ha adásba kerül, feltétlenül megnézem, pedig István halála óta már kizárólag külföldi hírműsorokra kapcsolok”

A Legyen Ön is milliomos! főnyereménye ezúttal 50 millió forint lesz, jelentkezni már lehet a játékba; erről készült egy felhívás is Palik Lászlóval a műsor díszletében.