promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Te is ölni tudnál az 55 éves Jennifer Aniston álomalakjáért? Végre elárulta, milyen rutinnal tartja magát bombaformában

Te is ölni tudnál az 55 éves Jennifer Aniston álomalakjáért? Végre elárulta, milyen rutinnal tartja magát bombaformában

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Mintha visszafelé öregedne, Jennifer Aniston alakját még a fiatalok is megirigylik.

Rengetegen kíváncsiak arra, hogy mégis mivel tudja magát ilyen bombaformában tartani a most 55 éves színésznő, aki most eleget tett a rengeteg kérésnek és úgy határozott, bepillantást enged egyedi edzésrutinjába. Jennifer Aniston az Instagramon osztott meg egy videót arról, ahogyan edz, és azt is elárulta, hogyan motiválja magát, hogy soha ne hagyjon ki egy edzést sem. 

A videón az 55 éves színésznő Dani Coleman is hallható, aki a Pvolve fitneszcég személyi edzője, melyhez Aniston hivatalosan 2021-ben csatlakozott, hogy fitt maradjon a sűrű forgatási időbeosztása alatt is. A színésznő korábban is sokat edzett, ám egy hátsérülés volt az, ami arra ösztönözte, hogy "átképezze" az agyát és a fitneszhez való hozzáállását.

Saját bevallása szerint jelenleg jobb formában van, mint a húszas éveiben volt, és jelentősen jobban is érzi magát mind szellemileg, mind fizikailag, mind pedig lelkileg. A Pvolve kapcsán pedig elárulta, azért tette le mellette a voksát, mert attól függően választhatsz az edzések közül, hogy mennyi időd van és milyen erőnléti szinten vagy.

A színésznő a saját testsúlyos és az összetett gyakorlatok keverékét végzi, melyek között fekvőtámaszok, hegymászás gyakorlatok és bokasúlyokkal végzett lábnyújtások is szerepelnek. Aniston rendszeresen végez oldalsó lábemelő sorozatot is, ami elsősorban a csípő oldali izmokat célozza meg. 

A hegymászás gyakorlatok talán a legfontosabbak ezek közül edzője szerint, hiszen egy sor előnyük van: mivel ez egy nagy intenzitású gyakorlatsor, mely egyben teljes testet és törzset erősítő edzés is, segít felpörgetni az anyagcserét, de szív- és érrendszeri hatásai is rendkívül pozitívak.