promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Brad Pitt Magyarországra menekült Angelina Jolie elől, egyre csak dagad a botrány az egykori sztárpár körül

Brad Pitt Magyarországra menekült Angelina Jolie elől, egyre csak dagad a botrány az egykori sztárpár körül

Borítókép:  Profimedia/Allstar/Mary Evans/David Gadd
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A két filmsztár között tapintható a feszültség, Brad Pitt pedig inkább elmenekült a problémák elől, egyenesen Magyarországra. 

Az egykori álompár még mindig harcban áll egymással, miután Angelina Jolie közölte, azt akarja, hogy Brad Pitt "fejezze be a drámát" és ejtse az ellene indított többmillió dolláros pert. Amennyiben viszont ennek Pitt nem tesz eleget, úgy Jolie ügyvédje kész napvilágra hozni olyan bizonyítékokat, melyeket szerintük Pitt "fél nyilvánosságra hozni".

Mint ismert, Jolie és Pitt jogi csatározása már 2022 februárja óta tart, amikor is a férfi beperelte őt, amiért az előző évben eladta a francia borászatuk felét, állítólag megszegve ezzel egy szóbeli megállapodásukat, miszerint a férfi kivásárolja őt. Jolie jogi csapata eközben állította, hogy a színésszel való tárgyalások az eladás kapcsán megakadtak, miután a férfi azt követelte, hogy Jolie írjon alá "egy titoktartási megállapodást, mely szerződésben tiltotta volna meg neki, hogy a bíróságon kívül beszéljen arról, hogy Pitt fizikailag és érzelmileg bántalmazta őt és a gyerekeiket".

Idén április elején aztán a jogi csatározás újabb fordulatot vett, amikor Jolie ügyvédei indítványt nyújtottak be, hogy megszerezzék Pitt összes harmadik féllel folytatott kommunikációját egy hírhedt incidensről, mely a családjuk magángépének fedélzetén történt 2016-ban, azzal érvelve, hogy ezek az anyagok "rendkívül fontosak" az ügy szempontjából. 

A People által szemlézett dokumentumok szerint Pitt ügyvédei "tolakodó kérésnek" minősítették az indítványt, és kérelmezték, hogy Jolie beadványát utasítsák el. Most szerdán pedig ennek kapcsán megszólalt Jolie ügyvédje, Paul Murphy, aki a magazinnak nyilatkozva közölte, Pitt a próbálkozásaival csak "büntetni és irányítani" akarta a nőt.

Az újabb huzavona nyomán pedig Brad Pitt úgy határozott, nyugodtabb vizekre evez: felszállt egy repülőre és egyenesen Magyarország felé vette az irányt. A hollywoodi filmsztár csütörtökön érkezett meg, és úgy tudni, szinte azonnal belevetette magát a munkába: az egyelőre csak F1 projektcímen futó filmet forgatja a Hungaroringen.