promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brad Pitt egy magyar boltot hívott fel váratlanul, kívánságától ledöbbentek azonnal
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem akarták elhinni, hogy Brad Pitt-tel beszélnek, a kérése szenzációs volt.

Brad Pitt és Angelina Jolie volt már Magyarországon, és bizony Angelina Jolie a Vér és méz földjén című filmjéből is jócskán forgattak itt jeleneteket. A film, amely a délszláv háborús konfliktusok egy szeletét tárja a nézők elé, Golden Globe-díjra is jelölték. És bizony nagyon jó véleményeket zsebelt be a szakértőktől korábban.

Brad Pitt pedig Jennifer Aniston-nal is volt már hazánkban. És van egy nagyon magyar dolog, amit imád Brad Pitt, és épp ezért olyan dologra is hajlandó volt érte, amit sokan talán nem tennének meg.

A vége az utóbb évtizedek egyik legviccesebb története.

De hogy mégis mit szeret ennyire Magyarországon Brad Pitt?

A színész különösen nagyra értékeli Tarr Béla munkásságát, akitől a Sátántangó című filmje is különösen kedvence. Egyes pletykák szerint Brad Pitt ezt a filmet vetítette le háttérként egyik partiján, bár ennek igazságtartalmát nem lehet teljesen alátámasztani. Azonban ez jól példázza, hogy milyen mélyen tiszteli a magyar rendező alkotásait.

Továbbá, híres volt arról is, hogy egykoron Angelina Jolie számára karácsonyi ajándékként szerette volna beszerezni Tarr Béla összes filmjét, amiért komoly erőfeszítéseket tett. Ám az elmondások szerint a magyar bolt, a DVD-kölcsönző alkalmazottjai nem hitték el, hogy tényleg Brad Pitt hívja őket. Azt hitték, hogy valaki szórakozik velük. A Velvet a sztoriról úgy is ír, hogy Domahidy László operaénekest is megszólaltatja, aki jó kapcsolatot ápol a színésszel.

Brad Pitt lelkesedése a magyar filmrendező iránt nem egyedülálló eset a nemzetközi filmvilágban. Martin Scorsese is elismerően nyilatkozott Tarr munkásságáról, és Susan Sontag, a híres szociológus is szuperlatívuszokban beszélt az alkotásról.

És hogy hívták "Brad Pitt magyar származású feleségét"?

(Források: Filmvilág Blog, Velvet)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás