promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Segítség helyett csúnyán kinevették a kétségbeesett szőke lányt, miután valami nagyon fontos dolgot veszített el

Segítség helyett csúnyán kinevették a kétségbeesett szőke lányt, miután valami nagyon fontos dolgot veszített el

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Nem kicsit értelmezte félre a dolgot, most mindenki rajta röhög.

Mindenkivel előfordult már, hogy valamilyen okból kifolyólag segítségre szorult, ilyen esetekben pedig leggyakrabban párunkat, családtagjainkat, vagy közeli ismerőseinket kérdezzük meg. Ez sem véletlen, hiszen bár teljesen normális, hogy az ember nem ért egyszerre mindenhez a világon, valamiért mégis kellemetlenül érezzük magunkat, ha nem vagyunk bizonyos tudás birtokában.

Akadnak azonban olyanok is, akiket egy pillanatig sem érdekel, hogy nem értenek az adott témához, és kendőzetlenül őszintén kérdeznek rá olyan alapvető dolgokra, amitől a másik csak fogja a fejét. Épp egy ilyen történetet hoztunk, melynek főszereplője bődületes butaságot kérdezett, ami miatt pillanatok alatt nevetség tárgyává vált.

Történetünk főhőse egy szőke hölgy, akinek egy ideje már van jogosítványa és rendszeresen vezet is, de nem tartja magát túl nagy szakinak, hiszen még a tankolást is inkább a benzinkutasokra bízza. Egyik nap azonban azzal szembesült, hogy eltűnt az egyik alkatrész az autóból, ami miatt teljesen kétségbeesett és azonnal egy autószerelő műhely felé vette az irányt.

A hölgy beszambázott a műhelybe és az első szerelőt megállítva közölte vele mit szeretne. A nő egy "hétszáztízest" kért. 

A férfi és kollégái is zavartan pislogtak a kétségbeesett hölgyre, mire egy másik ügyfél megszólalt és rákérdezett, mégis mi az a hétszáztízes. A szőke nő ekkor kissé elpirulva elmondta:

"Tudod, az a kis darab a motor közepén. Elvesztettem és kell egy új."

 

A nő úgy folytatta, nem tudja pontosan, hogy mi az, de egy olyan alkatrészről van szó, ami mindig is ott volt, ezért elég fontosnak tűnt. A szerelő ezen a ponton már tényleg nem tudott mire gondolni, így a hölgy kezébe nyomott egy darab papírt és egy tollat, arra kérve a nőt, hogy rajzolja le, hogyan is néz ki ez az alkatrész.

A nő a kezébe vette a ceruzát, majd rajzolt egy kört, melynek a közepére azt írta: 710. 

A szerelő még mindig nem értette, ezért odavitte egy másik autóhoz, melynek fel volt nyitva a motorházteteje és arra kérte, mutasson rá, ha van 710-es ezen az autón. A nőnek felcsillant a szeme és felkiáltott: "Persze, ott van!"

Az a bizonyos