promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Azt hitték szellem van a házukban, aztán benéztek a szekrénybe, és nem várt fordulatot vett a paranormálisnak vélt történet

Azt hitték szellem van a házukban, aztán benéztek a szekrénybe, és nem várt fordulatot vett a paranormálisnak vélt történet

Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Mire az ügy végére jártak, azt kívánták, bárcsak szellemről lett volna szó.

A kísértetjárta házak nem véletlenül szolgálnak a horrorfilmek egyik legfontosabb főszereplőjeként, a legtöbb embert pedig már csak annak a gondolata is megrémíti, hogy egy természetfeletti lény/erő lakik a házában. Vannak azonban olyan esetek, amikor a a valóság még a képzeletünknél is baljósabb.

1986-ban két testvér, Tina és Karen Bowen is egy hajmeresztő történetbe csöppent, amiről el sem hitték volna, hogy igaz, ha nem velük történik meg. A két testvér nagyon furcsa dolgokat kezdett észrevenni massachusettsi otthonukban: a berendezési tárgyak rejtélyes módon átrendeződtek, a teli doboz tej fele megmagyarázhatatlan módon tűnt el a hűtőből, majd hátborzongató üzenetek jelentek meg a ház falain egy piros anyaggal írva.

A látottak és tapasztaltak alapján a nővérek meg voltak győződve arról, hogy a házukban kísértetek járnak. Amikor apjuknak, Franknek meséltek a bizarr jelenségekről, ő ingerülten elküldte őket, abban a hitben, hogy a lányok csak játszanak, vagy egy csínytevést terveznek.

Csakhogy egy decemberi napon a család egy különösen nyugtalanító jelenetre tért haza: valaki használta a vécéjüket. Ezen a ponton Frank rájött, lányai nem tréfát akartak űzni, hanem valami hátborzongató dolog történik a házban. A férfi alaposan átkutatta a házat, és olyan felfedezést tett, amire egyáltalán nem számított:

az egyik szekrényben rábukkant Tina 16 éves iskolatársára, Daniel LaPlante-re.

Tina és Daniel korábban randevúztak, de miután a lány úgy döntött, hogy véget vet a dolognak, a fiú a megszállottjává vált, és megtalálta a módját, hogy bejusson az otthonukba. Először csak rejtekhelyet keresett magának a házban, hogy megfigyelje Tinát, ám idővel elkezdte élvezni, hogy rettegésben tarthatja az egész családot.

Tettei az idő előrehaladtával egyre bizarrabbak lettek: egyszer például arra értek haza, hogy a fürdőkád tele volt vizelettel, a padlón pedig aprópénz volt szétszórva. Ha ez nem lenne elég, amikor Frank rátalált a szekrényben a fiatal zaklatóra, a fiú arca ki volt festve, indián stílusú kabátot és nindzsa maszkot viselt, és egy baltát tartott a kezében.

Már rég felkészült erre a találkozásra, s mint kiderült, akkor már egy éve terrorizálta a családot. Amikor a családapa rábukkant a szekrényben, LaPlante bezárta a családot egy hálószobába, de Tinának sikerült megszöknie az ablakon keresztül, és riasztotta a rendőrséget. A Vocal szerint mire a rendőrség megérkezett, LaPlante eltűnt. Később megtalálták a pince egyik falüregében rejtőzködve, és letartóztatták.