promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Kiverte a biztosítékot az internet népénél egy anyuka, nevetséges gyereknevelési tippjei miatt esnek egymásnak az emberek

Kiverte a biztosítékot az internet népénél egy anyuka, nevetséges gyereknevelési tippjei miatt esnek egymásnak az emberek

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Az anya bevallotta gyermeknevelési titkát, amitől felrobbant az internet.

Minden egyes napra jut valami egészen őrületes tartalom a közösségi médiában, ez a sztori azonban egy elég széles réteget mozgatott meg és nem a legjobb értelemben. Hatalmas vita alakult ki a felhasználók között, ugyanis egy kissé furcsa stílusú TikTok-anyuka egy videójában közölte meghökkentő és sokak nemtetszését kiváltó gyakorlatát.

Az iskola sokak számára nagy teher, sőt egyenesen egy rémálom, de olyan diákok is akadnak, akik imádják. Az iskola arra is kiváló hely, hogy az ember rájöjjön, mi érdekli és mihez ért igazán, így kiderülhet, hogy például nagyon jó vagy matekból, de az irodalom nem a te asztalod. Mindemellett az iskola azért is létfontosságú, mert az ott megszerzett tudással magabiztosan léphetünk ki az életbe.

Ez a nő azonban elhatározta, hogy otthon tanítja a gyerekeit, enyhén szólva szokatlan módszereivel pedig felkeltette az emberek figyelmét, és teljesen meg vannak győződve arról, hogy ennek az anyukának a módszere nem fog működni, sőt. Biztosak abban, hogy semmilyen jó eredményt nem fog hozni. A mami.onami felhasználónevű TikTok-anyuka ragaszkodik nevetséges módszereihez, és egyik videójában elmondta, pontosan hogyan is néz ki náluk otthon egy "tanítási nap".

A nő mindenki legnagyobb felháborodására közölte, hogy semmit nem tanít a gyerekeinek, ugyanis minden, amit ők "megtanulnak", az kizárólagosan az ő kifejezett kérdéseikre adott válasz.

A felhasználókat sokkolta a nő módszere, amiről ő azt gondolja, hogy "forradalmi", a felhasználók viszont elég dühösen jelezték neki, hogy ez a gyakorlat bizony komoly problémákba ütközhet. A nő azonban felcsattant a sok negatív kommenten és azzal próbálta meggyőzni az őt elítélő felhasználókat, hogy közzétett egy felvételt arról, hogyan ír és olvas gyermeke. A 6 éves kisfiú képességei azonban enyhén szólva sem nyűgözték le a többi felhasználót, sőt, szinte egy emberként jelezték, hogy ennyi idősen már jelentősen jobban kellene tudnia írni és olvasni, jelenleg ugyanis a videó alapján valahol egy 3-4 éves gyerek szintjén lehet.

@mami.onami The best part is that my son LOVES learning, LOVES beginning something new, and is experienced with practicing things until he improves. They do this school because they want to, and when you want to know something; your retention is. Learn more about what we teach our kids at the story highlight “we teach them” #freeschool #unschool @Your Natural Learner ♬ original sound - Mami Onami