promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt az új, Terence Hill szenzációs bejelentése után lájközön és szeretetcunami a közösségi médiában
Borítókép:  picture alliance / Stefano Spaziani / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Terence Hill fontos bejelentést tett, mindenkit érdekelhet a nagy hír.

Aki Bud Spencer és Terence Hill közös filmjein szocializálódott, annak olybá fest, mintha a két ikonikus színész sosem öregedett volna egy percet sem. Ezek a filmek örökzöldek, és bizony a két színészlegenda alakításai is olyanok, mintha éppen most történnének. Pedig Terence Hill nem is olyan régen töltötte be a 85. életévét. A színész pedig, aki folyamatosan kapcsolatban áll a rajongóival, olykor a saját házáról, szeretteiről, Bud Spencer szeretteiről közöl képeket, máskor pedig a Bud Spencer-Terence Hill-univerzumhoz kapcsolódó színészekkel, akiknek az alakításai is épp úgy retinánkba égtek, mint a két főhős alakításai.

Rengeteg jókívánságot kapott Terence Hill, miközben ő is posztolt olyan képeket, amelyeket még nem láthatott a publikum, amelyekkel még nem találkozhattak a rajongók.

Ám érkezett még egy kisebb meglepetés.

Az Instagram-on be is jelentette az örömteli hírt, amely nem csak a hardcore rajongók számára izgalmas, hanem mindenkinek, akik szeretnének többet megtudni a legendákról. Terence Hill tehát a közösségi oldalán is megmutatta, hogy megjelent egy új könyv, egy új képeskönyv, amelyben exkluzív interjú is megjelent a színészlegendával. A könyv amúgy a Nevem Senki 50. évfordulóját is ünnepli természetesen Terence Hill mellett.

A könyvben elképesztő fotók láthatók, amelyeket a nagyközönség talán így még nem is láthatott. Akik pedig tovább szeretnének nosztalgiázni a daliás idők képei között, azok keressék fel rendszeresen a színészlegenda Instagram-oldalát is, hiszen hetente több fontos fotó is felkerül az oldalra, első kézből, Terence Hilltől.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás