promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Iszonyat kínos dolgot élt át nőgyógyászával egy fiatal lány, majd elsüllyedt szégyenében a család előtt

Iszonyat kínos dolgot élt át nőgyógyászával egy fiatal lány, majd elsüllyedt szégyenében a család előtt

Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Erre ő maga sem számíthatott, nem is nagyon tudta, hogyan reagáljon a helyzetre.

Hiába a legnagyobb igyekezet, időnként előfordul, hogy az élet a legnagyobb rendező, és olyan forgatókönyvet tesz le elénk, amivel egyszerűen nem lehet mit kezdeni. A legtöbbször ezeket valahogy megpróbáljuk jó mélyen eltemetni, vagy valamiképp feldolgozni, utóbbiban az is nagy segítség lehet, ha kiírjuk magunkból.

Különösen érzékenyek lehetnek a párkapcsolati témák, hiszen ilyen esetekben nem elég az, ha magunkban szépen lerendezzük a dolgokat, lehetőleg közös megoldást is kell találni, hogy mindkét fél megnyugodhasson. Még súlyosabb, ha időközben a család is bevonódik, hiszen minél szélesebb a kör, annál nehezebb mindenkinek megfelelő módon rendezni a sorokat. Nos, ebben az esetben érintett volt egy lány, annak párja, és a családja is.

Habár a mostani, Threads-en megjelent történetet első olvasásra sokan lerendeznék egy vállrándítással, bizony nagyon kínos lehetett a posztoló számára, és garantált, hogy más sem szívesen élne át hasonlót:

„Amikor az új palid bemutat a családnak és kiderül, hogy az apja a nőgyógyászod. Az érzés felbecsülhetetlen”

– írta.

A válaszok ezúttal is záporoztak, egy kommentelő az alábbit reagálta:

„Barátnőmnek rákszűrés közben játszotta a kerítőt a nőgyógyász doki, hogy milyen szép pár lennének a fiával. Mondjuk lehet ez valami furcsa családi dinamika…”

- fogalmazott.

A történethez kapcsolódó másik komment a helyzet praktikumát próbálta előtérbe helyezni:

„Uhhh, amikor apósod hamarabb tudja meg, hogy terhes vagy, mint te meg a párod.”

Nem valószínű, hogy ezek a hozzászólások feloldották a szorongást, mindenesetre a helyzetnek van egyfajta komikuma, még ha az nagyon abszurd is. A jó hír talán, hogy lehet orvost váltani, habár a megtörténteken az már semmit nem változtat.