promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Részegen énekelte el a Himnuszt a híres énekesnő, óriási égés lett az előadás: ezzel oda a karrierjének?

Részegen énekelte el a Himnuszt a híres énekesnő, óriási égés lett az előadás: ezzel oda a karrierjének?

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Önként megy elvonóra, de lehet, már ez sem segít rajta. 

Pillanatok alatt körbejárta az egész világot a hír, hogy a híres countryénekesnő hétfőn nemcsak élete legrosszabb himnusz-előadását eszközölte, de talán az egész világon a valaha volt legrosszabbat. Az énekesnő a hétfői, 2024-es Home Run Derby-n keltett feltűnést, amikor is látványosan eltévelyedve lódult neki a himnuszos előadásnak.

Ingrid Andressnek egyébként gyönyörű énekhangja van, éppen ezért sokkolt mindenkit, amikor megragadta a mikrofont a hétfői eseményen és elkezdte énekelni az amerikai himnuszt. Érdemes megjegyezni, hogy a The Star-Spangled Banner-t köztudottan nem túl egyszerű feladat elénekelni, hiszen nagyon sok benne a magas és a mély hang is, és a dallam sem a legselymesebb, ráadásul ha az embernek egy ilyen nagyszabású eseményen kell teljesítenie ennyi ember előtt, a lámpaláz is nagyban közrejátszik abban, hogy milyen lesz a végeredmény. 

Habár Andress kezdetben az egyszerűbb módját választotta az amerikai himnusz eléneklésének, és egy kevésbé díszített, letisztult verziót kezdett el énekelni, valamiért már pár másodperc után elkezdett hajlítani, a szótagokat pedig kellemetlenül hiperstilizált módon adta elő, a helyzet pedig egyre csak eszkalálódott, végül pedig teljesen eltért az eredeti hangmagasságtól (is).

Az eseményről készült felvételek természetesen pillanatok alatt körbejárták szinte az egész világot, nevetség tárgyává téve az énekesnőt. Mindenki csak találgatni tudott, hogy mi okozta a botrányosan rossz teljesítményt, ám kedden végül maga Andress törte meg a csendet és árulta el, mi történt.

Az énekesnő lerántotta a leplet a tényekről és bevallotta, igen erősen ittas volt a himnusz éneklése közben. Mindezt az Instagramon közzétett bejegyzésében ismerte el, amit kellő önkritikával fűszerezett:

"Nem fogok szarakodni, részeg voltam tegnap este. Ma bejelentkeztem elvonóra, hogy megkapjam azt a segítséget, amire szükségem van. Ez nagyon nem én voltam tegnap este. Bocsánatot kérek ezért az előadásért az MLB-től, az összes rajongótól és ettől az országtól, amit annyira szeretek. Majd szólok mindenkinek, hogy milyen a rehab, úgy hallottam, szuper jó móka. puszi, Ingrid"

 

Habár a nagy vallomás alatti kommentekben a felhasználók többsége támogatásáról biztosította az énekesnőt, akadtak olyanok is, akik jelezték, ezzel az előadással Andress sikeresen átvette a koronát Fergie-től, aki egészen hétfőig a valaha volt legrosszabb himnusz-előadás királynője volt.