promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Szorcsik Vikinek elege lett Budapestből, költözik és már nincs visszaút, ezért hozta meg a végleges döntést

Szorcsik Vikinek elege lett Budapestből, költözik és már nincs visszaút, ezért hozta meg a végleges döntést

Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már csak az időpontja kérdéses annak, mikor változik meg a színésznő élete egyik napról a másikra.

Szorcsik Vikit egy egész ország ismeri, színésznőként és műsorvezetőként számos alkalommal feltűnt a tévéképernyőkön. A leghíresebb szerepének egyértelműen Bóta Judit főnővér tekinthető a Jóban Rosszban című sorozatból, amely 17 éven keresztül jelentette a szórakozást generációknak esténként.

Az elmúlt években Viki inkább a Farm VIP-es szerepléséről lehet ismerős sokaknak, ennek ellenére a mai napig vannak színházi szerepei. A színésznő a mai napig nagyon foglalkoztatott, azonban egyértelműen jelezte, hogy már kezd sok lenni neki a budapesti forgatag, ehelyett inkább olyan helyre vágyódik, ahol nyugalom van.

Ebből fakadóan nem tekinthető meglepőnek, hogy nem a belvárosban, hanem a Mátrában szeretne otthonra lelni, amihez már ki is nézte a teleket, ahol felépítené a saját házát a jövőben – vette észre a Blikka Rádió Bézs Egy férfi és egy nő című műsorából. Egyelőre azonban ez nem ilyen egyszerű, még kell valamennyit gyűjtenie, hogy valóra tudja váltani az álmát.

„Bőszen keresgélek olyan helyet, ahol majd fel tudom építeni a kis könnyűszerkezetes házamat, mert én nem szeretnék lakást vásárolni Budapesten, amúgy is már volt, tehát én ezen már túl vagyok. Nem gondolom, hogy normális dolog az, hogy vesz az ember négy téglafalat 150-200 millióért. Én annyit nem fogok tudni megkeresni, vagyis nem mondom, hogy nem, hiszen bármikor nyerhetek a lottón, bármikor az ölembe hullhat a nagy lóvé”

Szorcsik Viki ugyanakkor elmondta, hogy amennyiben tud félrerakni és spórolni, akkor ezt az álmát szeretné inkább megvalósítani, mintsem egy budapesti lakást. Leszűrhető tehát, hogy a színésznő új életre vágyik, amely távol esik a mindennapos sürgés-forgástól, amely teljesen megérthető azok számára, akik laktak már Budapesten. Ha kíváncsi vagy Szorcsi Viki életére részletesebben, akkor ezt az interjút ajánljuk vele mindenképpen: