promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Seth Rogen kendőzetlenül kitálalt, ezért nem hajlandó soha többé együtt dolgozni egykori legjobb barátjával, keresetlen szavakkal illette színésztársát

Seth Rogen kendőzetlenül kitálalt, ezért nem hajlandó soha többé együtt dolgozni egykori legjobb barátjával, keresetlen szavakkal illette színésztársát

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Közel 20 éven át voltak elválaszthatatlanok, mára ikonikussá vált filmekben szerepeltek együtt és olyan szorosra fűződött barátságuk, hogy szinte testvérekként tekintettek egymásra. Aztán történt valami borzalmas.

Seth Rogen és James Franco számtalan emlékezetes filmben dolgozott együtt, köztük a mára ikonikussá vált Ananász expressz, Az interjú és az Itt a vége című filmekben. Közös szakmai útjuk még 1999-ben indult, amikor is mindketten szerepet kaptak a Különcök és stréberek című sorozatban.
 
Ezután pedig mintegy két évtizeden át voltak elválaszthatatlanok, majd 2019-ben a Zeroville című filmmel örökre búcsút intettek a közös munkának és tulajdonképpen a barátságuknak is. 2018-ban robbant a botránybomba, amikor is a két színész megtörhetetlennek tűnő szoros barátsága egy szempillantás alatt szertefoszlott, Seth Rogen pedig csak kapkodta a fejét a történtek kapcsán.
 
James Franco sokak meglepetésére mélységes csendbe burkolózott a történtek kapcsán, így egy ideig csak találgatni lehetett, hogy mi is történt. Végül kiderült: több nő is arról számolt be, hogy James Franco szexuális visszaélést követett el ellenük, s bár ezeket a vádakat a legtöbb rajongó nem akarta elhinni elsőre, kiderült, az áldozatok minden szava igaz volt.
 
 
Franco a hatalmas nyomás hatására később elfogadta egy podcast felkérését, hogy nyíltan beszéljen a történtekről, ahol elismerte, hogy az általa indított színészoktatásokon rendszeresen lefeküdt diákjaival, amit utólag "helytelennek" minősített. A súlyos vádak nyomán Rogen nézőpontja is megváltozott a Francóval való közös munkáról.
 
A The Sunday Times magazinnak adott interjúban Rogen egyértelművé tette, a jövőben már nem tudja elképzelni a Francóval való együttműködést. Egykori legjobb barátja tettei mélyen befolyásolták a Francóval való hosszú távú kapcsolatát, olyannyira, hogy egy 2018-as kijelentését egy az egyben visszavonta:
 
"Visszatekintek arra a 2018-as interjúra, ahol azt nyilatkoztam, hogy továbbra is együtt fogok dolgozni Jamesszel, és az igazság az, hogy azóta nem dolgoztam vele és nem is tervezek. Ez [a botrány] elég sok mindent megváltoztatott a kapcsolatunkban és a dinamikánkban."