promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Felbukkant a Redditen a valaha készült leghátborzongatóbb szellemvideó, netezők tízezrei nem mernek aludni éjszaka attól, amit láttak

Felbukkant a Redditen a valaha készült leghátborzongatóbb szellemvideó, netezők tízezrei nem mernek aludni éjszaka attól, amit láttak

Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Egy Reddit-felhasználó egy kísérteties videót tett közzé, melyen egy megmagyarázhatatlan dolog történik. Aki látta a videót, azóta alig mer aludni.

Megszámlálhatatlan szellemes videó kering a neten már hosszú évek óta, az idő múlásával pedig egyre több és több jelenik meg. Habár ezek többsége egyértelműen nem valós felvétel, csak ügyes trükkfelvétel, akadnak olyan videók is, melyek még a szakavatott szemek számára is kihívást jelentenek.

Épp egy ilyen videót töltöttek fel nemrég Redditre, a felvétel feltöltője pedig értetlenül áll a látottak előtt. A videó a feltöltő édesanyjától származik, akinek biztonsági kamerája rögzítette a hidegrázós pillanatokat. A videón egy férfi – a feltöltő bátyja – látható, ahogy fehér színű autójának csomagtartójában pakol egy nyílt telken, egy fás terület közelében.

A videó kakaskukorékolással kezdődik, ám néhány másodperc múlva feltűnik a felvételen egy szinte teljesen átlátszó alak a fák között, és láthatóan a nyílt terület felé tart. Egy darabig még megy tovább, majd megáll, a földre hajol és kísérteties módon egy szempillantás alatt eltűnik.

A feltöltő bátyja ebből semmit sem észlelve pakol a csomagtartóban, majd lecsukja a csomagtartó ajtaját és holmiját összepakolva a ház felé indul. A videót posztoló Reddit-fehasználó és számos más redditező szerint is "ez a legjobb szellemvideó, amit valaha látott".

A szkeptikus felhasználók persze rákérdeztek, nem lehetséges-e, hogy a közelben szomszédok sétálgattak, de a feltöltő egyértelművé tette, a testvére senkit sem hallott, vagy látott. Ezek alapján még nehezebb megmagyarázni a hátborzongató jelenést, ami sok Reddit-felhasználót zavarba ejtett és nyugtalanított.

Sokan megjegyezték, a videó leghátborzongatóbb része, amikor a rejtélyes átlátszó alak lehajol és egy szempillantás alatt teljesen eltűnik. Mások is osztották ezt a véleményt, de olyan is akadt, aki bár jelezte, hogy szkeptikus az ilyen természetfeletti jelenségek kapcsán, de még ő is borzasztóan ijesztőnek találta a látottakat.