promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szellemet videóztak egy vízparton, két halászt támadtak meg: először csak csendben figyeltek majd életveszélyessé vált a helyzet, videó is készült az esetről
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Semmire sem hasonlít a lény, később még egy előkerült belőle.

Egészen vérfagyasztó videó kezdett el terjedni az interneten, amit hirtelen nem is igazán tudunk hova tenni. A főszereplő két férfi, akik halászni próbálnak - de ebben a tevékenységükben két szellem alakja megzavarja őket.
A videót egy Facebook-oldalon tették közzé, ami szellemészlelésekkel foglalkozik, az oldal neve "Ghostkiller", vagyis "Szellemgyilkos".
A két, feltehetően ázsiai férfi egy tóhoz érkeznek, elemlámpákkal. Az elemlámpák használata némileg indokolatlannak tűnik, tekintve hogy az egész tó meglehetősen jól ki van világítva (legalábbis a közzétett biztonsági kamera felvétel alapján), de elképzelhető, hogy vizet kémlelik vele.

A videó egésze alatt baljós zene szól, másodpercről másodpercre várjuk, hogy történjen valami. Aztán egyszer csak feltűnik két alak - hátul egy fehér ruhás, hosszú hajú, valószínűleg női alak, és oldalt egy feketébe öltözött, hasonló lény jelenik meg. Egy jó ideig nem veszik észre őket a halászok, így a két lény egyre és egyre közelebb ér a gyanútlan áldozatokhoz. Végül már karnyújtásnyira érnek, ekkor azonban a két férfi nagyon megijed amikor meglátja az ijesztő alakokat.
Hogy vajon szellemeket látunk-e, vagy beöltözött embereket, esetleg trükkvideót, azt nem igazán tudjuk megállapítani. Az oldalon rengeteg az ázsiai kommentelő, ebből valószínűsíthetjük, hogy a felvétel is ott készült - már pedig Délkelet-Ázsiában nagyon komolyan veszik a szellem kérdést, teljes mértékben a hitvilág része, gyakorlatilag evidenciaként van kezelve, hogy szellemek igenis léteznek.

Egy biztos, a két szellemalak valóban nagyon ijesztő - megkockáztatjuk, eléggé rondák, még nappal sem lehet túl kellemes látvány, hát még éjszaka, az erődben, horgászás közben. Ha igazi szellemek, akkor valószínűleg az oldal többi videója is igaz - ebben az esetben a kutatónak feltétlenül utána kell nézniük, hogy miért mindig Ázsiában jelennek meg a szellemek. Amennyiben számítógépes trükk, tulajdonképpen azt kell mondjuk, hogy ügyes: a készítők akár komoly karriert is befuthatnának valamilyen filmstúdiónál számítógépes effekteket készítve.

new CCTV footage real video

Posted by Ghost Killer Page on Wednesday, November 29, 2023
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás