promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Külföldiek gúnyolódnak Antal Imrén, a magyarok azonnal a legendás tévés védelmére keltek

Külföldiek gúnyolódnak Antal Imrén, a magyarok azonnal a legendás tévés védelmére keltek

Borítókép:  Wikipédia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Kitűnő és képzett zongorista volt, de a vicc kedvéért kipróbálta magát a rapszakmában is.

Szeretettel emlékezünk vissza legendás tévéseinkre, akik közül sajnos sokan már nincsenek közöttük. Közéjük tartozott Antal Imre is, aki megannyi vidám percet okozott a nézőknek, és fantasztikus tehetséggel volt megáldva.

Mindenki Imrusa már gyermekként megcsillogtatta zenei tudását, a szegedi konzervatórium után a Zeneakadémián tanult tovább, tanítványai között pedig Presser Gábor is megfordult. Mindezek mellett kitűnő nyelvérzéke volt, és olyan természetességgel kommunikált a közönséggel, mint csak nagyon kevesek.

Egy ízületi gyulladásos betegség azonban derékba törte fényes karrierjét, melyet követően a televíziónál találta meg számításait, közvetlen személyisége pedig a képernyőkön keresztül is érződött. Nem csoda, hogy műsorai óriási sikernek örvendtek, így sokáig biztos helye volt a tévénél.

A nyolcvanas évek végén, imádott édesanyja halálát követően azonban ismét válságba került a karrierje és ezt már betegségek követték, habár a Szeszélyes Évszakok házigazdájaként még évekig láthattuk a képernyőn, élete örökre megváltozott.

Antal Imre próbálkozott a megújulással, és igyekezett visszatérni a zenei életbe is, igaz, ez nem épp úgy sikerült, ahogy eltervezte. Leginkább kifinomult humorát próbálta belecsempészni egy rapalbumba a kilencvenes évek végén, ami az MC Papa és a Handa Banda címet kapta.

A furcsa lemez, illetve annak borítója nemrég egy Facebook-oldalon tűnt fel és mivel külföldön – mint médiaszemélyiség – nem volt túl ismert Antal Imre, ezért sokan szánakozva nézték a különleges alkotást, kinevetve a rajta szereplőket. Bár a magyarok közül is jó néhányan azt írták, hogy ez a próbálkozás vakvágány volt, többen védelmükbe vették Antal Imrét és olyan is volt, aki egy régi, hozzá kapcsolódó kedves történetet osztott meg:

„Mennyire szerettem! Egy jogászbálon odajött a rulettasztalunkhoz és olyan viccözönnel szórakoztatott, hogy potyogtak a könnyeink. Egy született szórakoztató és nagyon kedves ember volt. Nagyon méltatlan körülmények között élt a végén”

– írták.