promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezért maradt el Presser Gábor esküvője, mesés vagyonnal járó házasságot utasított vissza
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A legendás zenész féltve őrzött magánéletéről derültek ki meglepő részletek.

A 73 éves Kossuth- és Erkel Ferenc-díjas magyar zeneszerző mindent elért a magyar zenei életben, ami miatt méltán lehetünk rá büszkék, ám úgy tűnhet, hogy Presser Gábor a magánéletét feláldozta a zene oltárán. De csak úgy tűnhet! Szerencsére ez nincs így, ám féltve óvja privát szféráját, és csak ritkán derülnek ki olyan történetek, mint amilyen ez a mostani is.

Presser számos alkalommal lépett fel külföldön is, egy erdélyi turné során pedig megismerkedett egy amerikai lánnyal. Aliciával többször is találkoztak az Egyesült Államokban, és mint kiderült, a lány dédapja a híres zongoraművész, Arthur Rubinstein fivére volt, aki mindig részt vett a legnagyobb eseményeken, így mindenki jól ismerte a zenei világban.

Így aztán Alicia is belelátott a csillogásba, tudta, hogy mi és hogyan működik a zeneiparban, emiatt lehetett is erről vele nagyokat beszélgetni, ami végül összehozta a lányt és Presser Gábort, a kapcsolat pedig egyre csak elmélyülni látszott. Később már a lány családjával is megismerkedett, az egyik ilyen alkalommal pedig meglepő beszélgetésre került sor.

Gyakorlatilag egy házassági ajánlatot kapott, ami magyar szemmel nem túl szokványos, ám a kicsit régimódi nagybácsi úgy tartotta jónak, ha megpróbálkozik Pressert meggyőzni arról, hogy miért válassza Aliciát. Ehhez meglehetősen anyagias eszközökhöz nyúlt, ami úgy azonban nem járt sikerrel, és erről maga Presser is beszámolt:

„Az egyik nagybácsi harmadik ebédelés után megkínált egy szivarral, és beszélgetni akart. Röviden összefoglalta, mire gondol: Geboor, ha elveszed Aliciát, megkapjátok Arthur párizsi lakását, mindenestül a zongorákkal”

– írta könyvében Presser, aki azt is elárulta, mi történt ezután.

Mint kiderült, Aliciával még évekig tartották a kapcsolatot, leveleztek és telefonon is gyakran beszéltek egymással, ám az esküvő a gáláns nagybácsi felajánlása ellenére is elmaradt – idézte fel az esetet a Ripost.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás