promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A váci vonaton tombolt egy néni, miután nem sikerült neki lehúzni egy fiatal férfit, elképesztő dologgal próbálkozott
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kedves idős hölgynek tűnt, aki csak beszélgetni próbált a vonaton, majd egy pillanat alatt minden megváltozott.

Emlékeztek még Repülős Gizire? Az egykor országos hírű tolvaj még élemedett korában is követett el kisebb bűncselekményeket. Aranyos néni volt, csak hát szegény kicsit enyveskezű. Egyben el is oszlatta azt a téves teóriát, miszerint az idős emberek mind talpig becsületesek.

Valószínűleg osztja ezt a nézetet az a srác is, aki a Threads-en osztotta meg történetét egy átlagosnak induló utazásról, ami egyszer csak nem várt fordulatot vett:

„Vác felé a vonaton megállt velem szemben egy idős hölgy, aki megkérdezte, hogy leülhet-e. Persze, mondtam neki. Kedvesen megkérdezte, mit keresek a vonaton, miért olyan álmos a fejem, stb. Majd néhány perc után…

-Elnézést, milyen parfümöt használ?

-Armanit.

-Az jó, mert van nálam eladó 15 ezerért.

Erre kivesz egy parfümöt, amire az van írva: Armini. Szépen közöltem vele, hogy nem kell 10 ezerért sem, majd felállt és annyit szólt nekem:

-K****a anyádat.

Hát, ilyen napom volt”

- írta a posztoló.

A kommentelők nagyon nem is lepődtek meg az eseten, volt, aki megemlítette, hogy „természetesen a váci vonaton” történt az eset. Egy másik hozzászóló pedig egy hasonló dolgot osztott meg, csak kellemesebb végkifejlettel:

„Én a legutóbbi ilyen alkalommal elkezdtem a hölggyel a Szulejmán sorozatról beszélgetni. Legalább elfelejtette, hogy parfümöt akart rám sózni.”

És ha már feljött a szó Repülős Giziről, emlékezzünk meg a 2019-ben elhunyt hölgyről, aki még 2007-ben egy interjúban mesélte el történetét, mint ahogy azt is, miért lett kleptomániás, és mi okból ragadt rá a szokatlan, ám mindenki által ismert és emlegetett becenév. Érdekesség, hogy életéről „A tolvajok királynője” címmel egy könyv is megjelent:

„Temérdek cifra dolgot láttam, hallottam, amit mások észre sem vesznek, vagy ha igen, nem tudják végiggondolni, micsoda mit jelent. Mennyi a súlya. Nekem volt rá időm, hogy elmerengjek a világ bajain, csodáin, és bő 25 éve tervezem, hogy írok egy könyvet a tolvajlásról, a rabságról, hogy miként kalandozhatta át egy magamfajta asszony Európát…”

- írta benne. Ki tudja, a váci vonaton parfümöt áruló, majd káromkodó hölgy miket láthatott és élhetett át?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás