promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljesen kiakasztotta a magyar rendőröket egy botcsinálta tolvaj, röhögve adhatták ki rá a körözést ezt a bénázást látva
Borítókép:  police.hu
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem volt túl iskolázva az a motortolvaj, aki az elektromos járművet mechanikusan akarta beindítani, hiszen még a támaszt is berúgókarnak nézte.

Az eset még július 26-án történt, amikor is éjjel 1 órakor Pécsett a Ferenc utca 10. szám előtt parkoló motort egy arra járó férfi magáévá tett. Vagyis szeretett volna vele minél előbb távozni, azonban azt nem sikerült neki megfigyelni, hogy egy elektromos motorkerékpár eltulajdonításában fáradozik, így azt nem tudja berúgni. Pedig szerencsétlen többször is próbálkozott vele, mire végül feladta és egyszerűen eltolta, majd elgurult vele.

Még mindig rejtély a nyomozó hatóság számára is, hogy a lopás elkövetésében fáradozás vajon miért járt jelentős intelligencia kieséssel, ugyanis ha a jármű nem elektromos lett volna, hanem klasszikusan mechanikus és eltulajdonítási szándékát a tolvaj a berugókar használatával kivitelezi, akkor az éjjeli csendben az jelentős hangkeltéssel járt volna. Nagy mértékben magára hívta volna a figyelmet, így azonban csupán a területet figyelő biztonsági kamera felvételei tanúskodnak az eset megtörténtéről, amelyet több fórumon is közzé tettek már, kérve ezzel is a lakosságot a tettes kézrekerítése érdekében.

Az elkövető nyomára egyelőre nem sikerült még rábukkanni, azonban azt kéri a rendőrség, hogy akinek bármi használható információja van az eset kapcsán, esetleg a tolvaj hollétéről tud szolgáltatni bárminemű adatot, az jelentkezzen a hatóság központi elérhetőségeik egyikén vagy a pécsi illetékes rendőrkapitányságon.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás