promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Presser Gábor: „Alig várom, hogy ez a rohadt vírus véget érjen."
Borítókép:  Wikipédia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tavasz óta a zenészek – főleg azok akik jellemzően 500 fő feletti bulikat csinálnak – otthon vannak, és arra várnak, hogy újra szórakoztathassanak. Többen, többféleképpen dolgozzák fel ezt az időszakot, Presser Gábor például már alig várja, hogy újra Budapest utcáin sétálhasson. 

A legendás zenész nemrég az énbudapestem.hu podcastjében mesélt a karantén-időszakról és a benne megfogalmazódott érzésekről. A Kossuth-díjas zeneszerző azt nyilatkozta, hogy a világ kezd megőrülni, ennek ellenére sehol sem lenne szívesebben, mint Budapesten. 

„A világ lassan kezd az őrület felé tendálni… Nincs most a világnak olyan pontja, ahova nagyon vágyom, amelyről azt gondolom, hogy ott jó lehet élni, jobb, mint Budapesten. Én nagyon szeretem ezt a várost. Régen is szerettem, amikor fiatal voltam, amikor minden szürke volt és golyónyomok voltak a házfalakon… Szerintem a világ leggyönyörűbb városa. Pedig sok helyen megfordultam életemben, csodálatos városokat láttam. Most nagyon keveset vagyok a városban, már a színházba se megyek be. Alig várom, hogy ez a rohadt vírus véget érjen, és újra kimehessek a budapesti utcára” 

– mondta el Presser Gábor.

Pici bácsi könyve egyébként nemrég jelent meg, Presser könyve címmel, mely saját életét dolgozza fel, zenekaraira, magánéletére és a külföldi karrier lehetőségekre is kitérve. Meg is lett a visszhangja, néhány nappal ezelőtt Havas Henrik bírálta a zenész által leírtakat. 

Havas szerint Presser könyvéből csak az derül ki, hogy minden lány őt szerette, mindenki becsapta, mindenki anyagias volt, kivéve őt.

Ha te olvastad már a könyvet, írd meg, hogy egyetértesz vagy sem a médiaszemélyiséggel?! Várjuk Facebook-kommentben!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás