promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Lagzi Lajcsi ezért akar visszamenni a börtönbe, maga kérvényezte, hogy újra Baracskára vigyék

Lagzi Lajcsi ezért akar visszamenni a börtönbe, maga kérvényezte, hogy újra Baracskára vigyék

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Galambos Lajos maga kérvényezte, hogy vigyék vissza a börtönbe.

Alig néhány napja, hogy kiengedték a börtönből, most mégis vissza akar menni Lagzi Lajcsi. A dáridós megdöbbentő döntésre jutott az otthonában, ugyanis kérvényezte, hogy vigyék vissza Baracskára. Pedig épphogy teljesült a kívánsága, hogy odahaza, integrációs őrizetben töltse le a büntetése hátralévő részét, most mégis visszavágyik a rácsok mögé.

Hajdú Péter egy rendkívüli Frizbi-adást készített Galambos Lajos otthonában, amit rendhagyó időpontban, szerda este 19 órától lehet majd megtekinteni a legnagyobb videómegosztó oldalon, azonban egy rövid részletet már megosztottak a beszélgetésből. Ebben Lajcsi könnyek között meséli el, hogy hogyan közölték vele, hogy kiengedik a börtönből.

Lajcsiért hajnali három órakor mentek az őrök, hogy aztán kivigyék a kapuhoz, ahol 4 órakor vártak rá a fiai. Lajcsi azonnal gyermekei nyakába borult, nagyon boldog volt, hogy újra magához ölelheti szeretett fiait. 14 hónap után most hazamehetett, de a bioritmusa nem állt át rögtön a normális kerékvágásra, még az első éjszaka is megébredt akkor, amikor a börtönben is ébresztették.

Hajdú Péter pedig nem késlekedett, felkereste régi barátját, és megkérte, hogy beszélgessenek egyet, amiben a dáridós kendőzetlen őszinteséggel mesél az érzéseiről, és a börtönben töltött hónapokról. A Frizbi műsorvezetője a Borsnak azt mondta, hogy Lajcsi sokkal jobb állapotban van most, mint a bevonulása idején - köszönhető ez annak is, hogy végre a saját orvosai kezelhetik a betegségét.

Hajdú Péter hozzátette, hogy a beszélgetésük egy pontján maga is elsírta magát, de nem akarta elmondani, hogy pontosan mikor.

Az viszont már az adás előzeteséből kiderült, hogy Lagzi Lajcsi kérvényezte, hogy visszamehessen a börtönbe; minden csütörtökön részt akar venni a benti pszichológia foglalkozásokon. Ez egy igen furcsa kérés, és Lajos maga is megemlíti a beszélgetés során, hogy olyan nem szokott előfordulni, hogy valaki vissza akarna menni Baracskára, de ő mindenképpen erre vágyik, és bízik benne, hogy jóvá fogják hagyni a kérvényét.