promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabadon engedték Lagzi Lajcsit, de ami otthon várta őt, arra nem volt felkészülve
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabadlábon Galambos Lajos, titokban kijött a börtönből.

Hatalmas fordulat Lagzi Lajcsi ügyében, ugyanis azután, hogy egy hete még elutasították reintegrációs kérését, most mégis szabadon engedték 14 hónap után a börtönből. A mulatós sztárt 3 és 6 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték gáz-, villany-, és vízlopás miatt, de az ügyvédje mindvégig azon volt, hogy Galambos Lajos minél hamarabb szabadulhasson, hiszen a rácsok mögött egészségi állapota rohamosan romlott. Most a Blikk megírta, hogy az utolsó fellebbezés megtette a hatását, ugyanis Lajcsi szabadlábon már otthon van, de természetesen a nyomkövető ott van a bokáján.

Lagzi Lajcsi a szabadulása után azt mondta, hogy a benyújtott reintegrációs kérelmének minden feltétele adott volt, de valamiért első fokon elutasította a bíróság, ezért szükség volt egy másik, kibővített beadványra. Erről már nem egy bíró, hanem egy bírói tanács döntött, akik úgy határoztak, hogy Galambos Lajos 14 hónap után elhagyhatja a börtönt.

Mikor ezt közölték Lajcsival, szívébe-lelkében elérzékenyült, de nem mutatta ki, aztán amikor egyedül maradt, akkor kiszakadt belőle minden, amit elfojtott magában az utóbbi hónapokban. A másik pillanatban már megijedt, hiszen 432 napig fix program szerint élte az életét, most viszont úgy érzi, hogy az ismeretlenbe és a bizonytalanba kellett kijönnie.

Galambos Lajos a legnagyobb titokban, a hajnali órákban hagyta el a baracskai intézetet, és rögtön hazament a családjához, de ami ott fogadta, arra nem volt felkészülve.

Lajcsiért a két fia, István és Lala vitte haza, míg a lánya, Bogi otthon várta az édesapját. Lajcsi sok mindenről lemaradt, amíg börtönben ült, hiszen Lala diplomaosztója volt külföldön, Bogi tervezői karrierje is beindult, hiszen megnyitotta első saját bemutatótermét, szóval volt miről beszélgetnie a gyerekeivel, akik a kedvenc ételeivel várták haza apjukat. Lajcsi falusi májgaluskalevest, rakott krumplit, rántott húst, és lecsót kapott, de alig tudott enni csupán pár falatot.

Galambos Lajos meglepődve látta, hogy gyerekei milyen önállóak lettek az elmúlt 14 hónapban, hiszen amikor elköszönt tőlük, még gyerekek voltak, de most már kész felnőtteknek látja őket, és bár ez váratlanul érte, mégis boldogsággal és büszkeséggel tölti el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás