promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Idegösszeomlást kapott Lagzi Lajcsi, testvére mégis megszólalt: minden ereje elhagyta a Dáridó sztárját
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Minden terve dugába dőlt Galambos Lajosnak.

Tűkön ülve várta a június végét Galambos Lajos, hiszen minden jel arra mutatott, hogy ekkor végre hazatérhet a családjához. Végig is járta az ehhez vezető utat: beadta a reintegrációs őrizetre a kérvényét, ám hatalmas meglepetés érte: a bíróság elutasította azt. Ez azt jelenti, hogy június vége helyett 10 hónap múlva, jövő áprilisban jöhet haza a börtönből. A mulatós sztár megtiltotta ügyvédjének és testvérének is, hogy a szabadulásáról nyilatkozzanak, emiatt sejteni lehetett, hogy valami probléma van. Kiderült, hogy Lagzi Lajcsi már kérvényezte korábban a szabadulását, ám a bíróság elutasította azt, pár héttel ezelőtt.

Az első fokon meghozott ítélet ellenére azonban még egyszer megpróbálta a szabadulási kérvényét beadni, ám annak elfogadását sem az ügyész, sem pedig a büntetés végrehajtás munkatársai nem támogatták. A zenésznek ez volt az utolsó esélye, nem tud többször fellebbezni a döntés ellen, így kénytelen lesz letölteni a rá kiszabott büntetés hátralévő részét, hiába kecsegtették őt azzal, hogy jó magaviselet miatt korábban szabadulhat.

Galambos Lajos egészsége korábban sem volt száz százalékos, sokat betegeskedett, enni sem tudott, sokat fogyott, de a szabadulás közeledtével már jobb hírek érkeztek az állapotáról. Azonban az ítélet kihirdetésekor Lajcsi szinte idegösszeomlást kapott és teljesen összeomlott.

Testvére megszólalt arról, hogyan is viselte valójában a sztár a büntetéséről szóló döntést:

,,Engem hétfőn hívott fel telefonon, nem mondom, hogy vidám volt. Nem számítottam arra, hogy nem engedik ki, bíztam benne, hogy kijöhet, de hát majd meglátjuk, sok víz lefolyik addig a Dunán, mert annyi minden történt már a bátyám ügyében."

Galambos István több részletet nem szeretett volna elárulni, testvére határozott kérése miatt, azonban az már ennyiből is látszik, hogy a családot mélyen letaglózta a bíróság döntése. Ahogy korábban megírtuk, lánya is édesapja szabadulására vár, mert addig nem szeretné szerelmével szorosabbra fűzni a viszonyt, ameddig édesapja nem kerül ki: az esküvővel is mindenképpen megvárnák Lajcsit.

A sztár igen ritkán nyilatkozik, főleg ügyvédje beszél helyette, ám itt kivételt tett és a börtönből készítettek vele egy hosszabb interjút, amit itt tudtok megtekinteni:

Forrás: Napi Ász magazin

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás