promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Láncravert feszes keblekkel hódít Lagzi Lajcsi szőke ciklon lánya, Galambos Bogiról el se hinnénk, hogy a trombitaművész gyermeke
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Galambos Bogi mellei úgy fénylenek ezen a képen, mint Lajcsi trombitája a Dáridó stúdiójában.

Galambos Lajosnak van egy elragadóan gyönyörű lánya, Bogi, aki a napokban adott interjút az RTL reggeli műsorában. Lajcsi szépséges gyermekéről tudni illik, hogy nagy hódolója a művészetnek és a divattervezésnek is, és most minden esélye meg van arra, hogy hamar betörjön a divatiparba, hiszen egymás után érkeznek hozzá a megkeresések.

Galambos Bogi természetesen nehezen viseli, hogy édesapja, Lajcsi börtönben van - ráadásul nem érkeznek jó hírek az egyre rosszabb állapotban lévő trombitaművészről -, de igyekszik elvonni a figyelmét azzal, hogy a divattervezésben fejleszti magát, illetve hatalmas gőzerővel készül saját divatbemutatójára, amit február 9-én fognak tartani.

Mint kiderült, Bogi Metzker Vikivel együtt dolgozik, hiszen azon a véleményen van, hogy a szuperdögös lemezlovassal együtt a "nőies, de vagány, szexi" vonalat képviselik. Ugyanakkor fontos volt számára, hogy ebben a közös projektben a fenntarthatóság is teret kapjon, éppen ezért amikor egyik nap a Reggeli-ben adott interjút, akkor is egy saját, újrahasznosított anyagból készült kabátban érkezett a stúdióba.


Természetesen nemcsak magának tervez ruhákat: többek között BSW-nek, Brúnó és Spaccnak, és DR BRS-nek is tervezett korábban szettet.

„Fogom magam, és vannak olyan éjszakák, amiket csak az alkotásnak szentelek. Ezek a legjobb pillanatok, igyekszem mindig a maximumot kihozni magamból. Ekkor érzem azt, hogy igazán én vagyok, és ezzel tudom kifejezni igazán önmagam”

- mondta a műsorban Galambos Bogi, akinek közösségi oldalain igen elképesztő, izgalmas képeket is lehet találni.

Nem is olyan régen egy olyan szettben fotózták, ami igen csak merésznek mondható, hiszen amellett, hogy sokat mutat meg Bogi tökéletes alakjából, még csillogó láncok is vannak rajta. Azt is mondhatánnk, hogy ez egy láncra vert villantás, és az ember ha csak ezt a képet nézi, nem is gondolná, hogy ez a szexi ifjú hölgy Galambos Lajos lánya.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás