promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lagzi Lajcsi lánya nagy titkot árult el a börtönben ülő apjáról, a karrierje múlhat rajta
Borítókép:  Kép forrása: RTL Reggeli
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiderült, hogy Lagzi Lajcsi felnőtt lánya sokat ad a zenész véleményére és elfogadja a tanácsait.

Márciusban robbant a hír, hogy Lagzi Lajcsi 23 éves lánya – dacára a 29 év korkülönbségnek – egy hazai milliárdos üzletemberrel jár. Csipak Péter ingatlanfejlesztő, az Immobilia Zrt. alapító-tulajdonosa, Budapest legszebb és legmodernebb bevásárlóutcájának, a Fashion Streetnek a megálmodója és megalkotója. Galambos Boglárka és az ingatlanfejlesztő egy közös munka során ismerkedtek meg és szinte azonnal össze is jöttek.

Csipak korábban, a 2000-es évek elején, amikor Boglárka még meg sem született, hét évig volt Horváth Éva szerelme. Azok számára, akik nem emlékeznek a celebpárra, felidézzük, hogy mit mondott a milliárdos a szakításuk után: 

„Szerelem volt első látásra. Én akkor 28 éves voltam, Éva pedig húsz. Fiatalok és bohémek voltunk, amikor megismerkedtünk. Aztán ahogy felnőttünk, mindketten változtunk, de nem egy irányba. Éva elért életének ahhoz a szakaszához, amikor szüksége volt arra, hogy önállóan, minden segítség nélkül, a saját lábára állva alkosson valamit, megvalósíthassa önmagát; ha mellettem marad, ez nem biztos, hogy megadatott volna a számára, akkor talán nem érhette volna el a mostani sikereit" – mondta a Blikknek az ötvenes éveit taposó üzletember.

Galambosék lánya és Csipak Péter most először lépett a nyilvánosság elé, ezzel végre nyíltan felvállalva kapcsolatukat. Az ismerőseik szerint a divattervezőnek tanuló fiatal lányt a tenyerén hordozza szerelme. 

A sztárpárról készült fotók a Blikk oldalán láthatók.

A találóan Bogi becenéven is ismert designer náhány napja a Reggeliben is vendég volt, ahol a ruhák mellett az édesapjáról is faggatták a műsorvezetők. Ha minden igaz, Csipak Péter hamarosan az apósjelölttel együtt ünnepelheti a sikereket, aki pár hónap múlva szabadul a baracskai börtönből. Hogy pontosan mikor, azt még nem tudja a család:

„Ez még képlékeny, de már nagyon várjuk. Én mindent elmesélek neki, és mindent megbeszélünk. Telefonon szoktunk beszélgetni, és mindig update-elem az újabb dolgokról, és nagyon adok a tanácsára mindenben”

– nyilatkozta Bogi.

A közismert zenész tavaly áprilisban vonult be, hogy letöltse a 3 év 6 hónapos büntetését, de egészségi állapota miatt a gyengélkedőre került, azóta is ott van. A hírek szerint sokat fogyott, a pépes ételek helyett egy ideig csak folyékony halmazállapotút tudott magához venni, így 15 kilóval mutat kevesebbet alatta a mérleg, mint a börtönbe vonulása idején. Nemrég azonban egy újfajta gyógyszert kapott, amitől kezd visszajönni Lagzi Lajcsi étvágya és már szilárd ételt is ehet.

Nyáron minden bizonnyal elhagyhatja a rácsokat, de a koncertekről le kell mondania. Szabadulása után hónapokig csak indokolt esetben hagyhatja el a lakhelyét, a lábán nyomkövetőt kell majd hordania. Valószínűleg a boldogasszonypusztai birtokára vonul majd vissza a reintegrációs őrizet idejére.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás