promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lajcsi mit szól lánya 29 évvel idősebb milliárdos párjához?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Galambos Lajos a szabadulása után tudhatta meg, hogy lánya egy jóval idősebb milliárdossal jött össze.

Váratlanul robbant be a hír, hogy Galambos Lajos, az ország Lagzi Lajcsija 14 hónap után szabadulhatott a börtönből, miután egy bírói tanács jóváhagyta a reintegrációs kérelmét, ami ugye a fogvatartottak társadalomba való visszaillesztését jelenti, ami munkáltatással, az alap-, közép- és felsőfokú oktatásba való belépés biztosításával, a jóvátételi programokban való részvétellel és a társadalmi felelősségvállalás erősítésével valósul meg.

Galambos Lajos alig várta, hogy hazatérjen családjához, fiai mentek el érte a börtönhöz, míg lánya, a 23 éves Boglárka otthon várta az édesapját. Gyerekei kedvenc ételeivel várták Lajcsit, illetve jó sok mesélni valóval, hiszen a családapa nagyon sok mindenről lemaradt az elmúlt 14 hónapban, többek között arról, hogy Bogi összejött egy nála 29 évvel idősebb, milliárdos férfivel.

Bogi korábban azt mondta, hogy Lajcsi tud az új kapcsolatáról, de azt nem akarta elárulni, hogy édesapja hogyan reagált rá, hogy egy olyan férfivel jött össze, aki szintén az apja lehetne. Szabadulása után pedig csak még inkább furdalhatja most az embereket a kíváncsiság, hogy

mit szól Bogi szerelméhez az édesapa, hiszen csupán 10 évvel fiatalabb nála a vőjelöltje.

Csipak Péter korábban Horváth Éva párja volt, felesége is volt már, akitől azóta elvált. Van egy 33 éves fia, Pepe, akit 5 éves kora óta egyedül nevel. Boglárkával egy közös munka során ismerkedtek meg, és már jó pár hónapja egy párt alkotnak. A milliárdos barátnője előtte egy korcsolyázó hölgy volt, de az a szerelem tavaly véget ért, ezután lépett be az életébe Galambos Boglárka, akit azóta is a tenyerén hordoz.

A Blikk-nek nyilatkozó ismerősük szerint Pétert hamar elvarázsolta Bogi szépsége, intelligenciája, határozottsága, és céltudatossága; szerinte sokkal érettebb a koránál, számára őt tartja a nagybetűs nőnek.

Most pedig, hogy Lajcsi szabadlábon van, eljöhet az ideje, hogy személyesen megismerkedjen lánya szíve választottjával, de biztos sokan kíváncsiak lennének erre a találkozásra, és arra, hogy mit is gondol erről a románcról a mulatós sztár, hiszen mégiscsak közelebb áll hozzá korban, mint a lányához. Bogi nagyon várta már, hogy édesapja kijöjjön a börtönből, és megbeszélhesse vele az új kapcsolatát.

Természetesen Lajcsi nem akar majd beleszólni Bogi magánéletébe, számára az a legfontosabb, hogy lánya boldog legyen, és ha ő úgy gondolja, hogy Csipak Péter mellett érzi magát a legteljesebbnek és a legboldogabbnak,

akkor áldását fogja adni erre a kapcsolatra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás