promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tévedés történt Lagzi Lajcsi ügyében, mégsem szabad
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Végérvényesen tisztázódott: Galambos Lajos mégsem szabad.

A napokban érkezett a hír, hogy Galambos Lajost titokban kiengedték a börtönből, és már otthon van a családja körében. Lagzi Lajcsi reintegrációs kérelmét elsőfokon elutasították, de aztán egy bírói tanács másképp határozott, jóváhagyták, hogy a mulatós sztár szabadulhasson a börtönből. A víz-, gáz-, és áramlopásért 3 év 6 hónapos börtönbüntetésre ítélt Galambos Lajost két fia vitte haza, míg lánya, Bogi odahaza várta édesapját.

A 23 éves Boglárka korábban elmondta, hogy amint édesapja szabad lesz, szeretné megbeszélni vele új kapcsolatát, hiszen összejött egy nála 29 évvel idősebb, milliárdos férfival, aki csupán 10 évvel fiatalabb Lajcsinál.

Most, hogy újra otthon van, Galambos Lajos a Blikk-nek elmesélte, hogy hogyan telnek a napjai, és mik a tervei. Elmondása szerint nem úgy jött haza, mint ahogy elment. Nagy lehetőségként fogja fel mindazt, ami vele történt, elmélyült bizonyos dolgokban, és még a hitnek egy mélyebb értékét is meg tudta találni a börtönben töltött hónapok alatt. Ebben segítségére volt egy lelkész, Ignác, aki mindig megadta neki a Bibliából a megfelelő tanácsokat.

Miután híre jött, hogy kiengedték a börtönből, elterjedt az a tévedés, miszerint Lagzi Lajcsi szabadlábon van. Ez valójában nem igaz, Galambos Lajos továbbra is fogvatartotti státuszban van, csupán reintegrációs házi őrizetbe került, a lábán ott van a nyomkövető, ami azonnal bejelez, ha elhagyná a birtokot.

Ez azt jelenti, hogy Lagzi Lajcsi mégsem szabad egyelőre, de legalább már az otthon kényelmében töltheti büntetése további részét.

Igaz, heti háromszor, előre egyeztetett időpontokban elhagyhatja a birtokát, de Lajcsinak eszébe sincsen egyelőre elmenni otthonról; élvezi, hogy végre a saját házában ehet, a saját ágyában aludhat, noha még nem állt át a bioritmusa a normális állapotba, hiszen még mindig felkel hajnalban, amikor a börtönben is ébresztették. Az első reggelén is hajnali fél 5-kor kelt, aztán kiment a kertjébe sétálni és gyönyörködni a napfelkeltében.

Galambos Lajosnak sok lemaradást kell behoznia, gyermekeivel is sok minden történt az elmúlt 14 hónapban, de most azon van, hogy behozza az életből való kimaradást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás