promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Mindenki Magyar Péterrel akar interjúzni, nem úgy a televíziós legenda: eddig csak ő merte kimondani ezt a Tisza párt elnökéről, határozott és karcos véleménye van, amiből nem enged.

Mindenki Magyar Péterrel akar interjúzni, nem úgy a televíziós legenda: eddig csak ő merte kimondani ezt a Tisza párt elnökéről, határozott és karcos véleménye van, amiből nem enged.

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Friderikusz Sándor nem akar beállni a Magyar Pétert ajnározók sorába: egyértelmű, hogy jelenleg nem kíváncsi a politikusra, sok kellene ahhoz, hogy ebben megváltozzon.

A közelmúltban ismét jelentkezett Friderikusz Sándor népszerű podcastja, a Friderikusz Podcast, immár 99. adásával. A műsor különlegessége, hogy ezúttal a műsorvezető nem vendégekkel beszélgetett, hanem a nézői kérdésekre válaszolt, amelyek előzetesen érkeztek be hozzá. Az epizód közel egy és egynegyed órásra sikeredett, és számos érdekességet tartogatott a hallgatóknak.

Az egyik néző, Berceli Máté, azt firtatta, miért nem készít interjút Friderikusz Magyar Péterrel, a Tisza Párt alelnökével, hiszen több alkalommal is szóba került már a politikus a műsorban, különböző vendégekkel folytatott beszélgetések során. Friderikusz válaszából kiderült, hogy bár egy ideig foglalkoztatta a gondolat, hogy interjút készítsen Magyar Péterrel, az utóbbi időben azonban ez az elképzelés szertefoszlott.

Friderikusz elmondta, hogy kezdetben valóban megfordult a fejében egy beszélgetés ötlete, különösen, amikor Magyar Péter feltűnt a közéletben. Azonban az idő előrehaladtával a politikus egyre ingerültebben reagált a neki nem tetsző kérdésekre, és ez elvette Friderikusz kedvét az interjútól. Hozzátette, hogy azóta Magyar Péterről már annyi mindent megtudott távolról figyelve, hogy úgy érzi, egy újabb interjú már nem árnyalná tovább a politikusról kialakított képet.

Ennek ellenére Friderikusz nem zárkózik el teljesen a lehetőségtől. Ha úgy látja, hogy Magyar Péter képes lenne tisztelettel viszonyulni a kérdezőihez és normális párbeszédet folytatni, akkor nem lenne ellenére a találkozás. Az alapfeltétel azonban a kölcsönös tisztelet megadása mindkét fél részéről.

Az adás során szóba került az is, hogy Magyar Péter az utóbbi időszakban több médiummal és újságíróval is összetűzésbe került. Többek között bejelentette, hogy saját médiahátteret kíván létrehozni, amelyen keresztül közvetlenül, a független médiát megkerülve kommunikálhat a választókkal. 

forrás: Média1