promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Magának arra nincs pénze, itt vannak az olcsóbbak! - magyarok által kedvelt üdülőparadicsomban alázták meg a nézelődő édesanyát

Magának arra nincs pénze, itt vannak az olcsóbbak! - magyarok által kedvelt üdülőparadicsomban alázták meg a nézelődő édesanyát

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Nézelődni ment be az egyébként kifejezetten jó anyagi helyzetben élő családanya, mégis koldus módjára zavarták ki.

A nyaralás az önfeledt pillanatokról, kikapcsolódásokról és élményszerzésekről szól. A levélíró is szerzett emlékeket, de ezek nem éppen a kellemes fajtából valók:

Kedves Promotions.hu! A nyaralásom alatt ragadok tollat, hogy elmeséljem nektek a komikus, szomorú, de valahol mérhetetlenül megalázó bánásmódot, amit egy táskákat árusított boltban kellett elszenvednem. A bolt Bulgária egyik turista központjában, Neszebárban található és már első ránézésre is látszott, hogy nem a turistáknak szóló bóvlikat árusítják, így annak tudatában mentem be, hogy némi aprópénzzel ott semmire sem jutok. Beléptem, nézelődtem és meg akartam fogni az egyik terméket, ami nagyon tetszett. Az eladó nem volt túl szimpatikus, addig is méregetett, ekkora azonban határozottan elém ugrott és elkezdett magyarázni nekem.

Jellegzetessége a helynek, hogy rengetegen mennek oda Magyarországról, így többen is tudnak néhány szót a mi gyönyörű nyelvünkön, az itteni boltos sem volt kivétel.

Drága, drága.

Elsőre nem értettem mit akar, ez pedig eléggé felbosszantotta, szóval elővette a Google fordítót és beírta, amit közölni akart.

Magának arra nincs pénze, itt vannak az olcsóbbak!

Majd mintha nem sértett volna vérig átment a bolt egy másik polcához és megmutatta a hamisítvány táskákat. A földbe gyökerezett a lábam, hogy ilyen van, egyből a Micsoda nő! jutott eszembe. Majd amikor szemmel láthatóan nem érdeklődtem a silányabb portéka iránt, akkor kézmozdulattal jelezte, hogy lehet távozni és onnantól nem foglalkozott velem.

Kérdem én: milyen eladói magatartás ez, főleg a mai világban, amikor a leggazdagabbak már egy szürke pamutmólóban járnak étterembe és nem lehet eldönteni senkiről semmit pusztán a kinézete alapján? A sors iróniája, hogy tudtam mennyi a táska, nem is okozott volna gondot megvenni, így egy szép kis bevételtől esett el. Nem baj, vittem máshova a pénzem, ahol belépve elhitték rólam, hogy fizetőképes vásárló vagyok, úgy is bántak velem és így mindenki nyert.

A nyaralás egyébként szuper, a legtöbb helyen kedvesek voltak, így ez senkinek ne szegje kedvét, ha utazni szeretne.

[[cikk3]]