promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Hollywood legnagyobb rendezőóriása nyújtott segédkezet Bruce Willisnek, újra moziban láthatjuk a haldokló sztárt egy utolsó film erejéig

Hollywood legnagyobb rendezőóriása nyújtott segédkezet Bruce Willisnek, újra moziban láthatjuk a haldokló sztárt egy utolsó film erejéig

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Utoljára láthatjuk a filmsztárt a vásznon halála előtt, zokognak a rajongók a váratlanul jött lehetőség miatt.

2022 szomorú év volt a nemzetközi filmvilág számára. Mindenki kedvencakcióhősénél, Bruce Willisnél: először afáziát diagnosztizáltak nála, emiat egyre nehezebben tudta megtanulni a szövegeit, gondot okozott neki az olvasás, a szövegértés és a beszéd is. Később pontosították a diagnózist és a családja összetört: frontotemporális demencia volt a végső kórkép, ezzel pedig megpecsételődött a színész sorsa, biztos volt, hogy fel kell hagynia az életét jelentő színészettel. 

Most azonban egészen elképesztő, valóban váratlan hír érkezett: amerikai lapokban kezdtek el arról cikkezni, hogy Bruce Willis élete alkonyán még egyszer, utoljára kamera elé állhat. Ezeket a sorokat már leírni is szörnyű, hiszen számtalan alkotással a háta mögött valóban a filmtörténelem megkerülhetetlen alakjává nőtte ki magát.

Ha pedig esetleg attól tartanánk, hogy valami ZS-kategóriás filmmel szúrnák ki a szemünket, akkor ez nagy tévedés: a rendező, aki felkérte őt a szerepre, Hollywood legnagyobbjai között van, így a neve garancia arra, hogy az alkotás, melyben az egykori akciósztár szerepet kap igazi kasszasiker lesz.

Quentin Tarantino szeretne még egy lehetőséget biztosítani Bruce Willisnek, ezzel is tisztelegve életműve és munkássága előtt. Már azt is tudni, hogy miről fog szólni a mű: egy szemtelen filmkritikust foglalkoztak egy pornómagazin, ebben a lapban jelennek meg a kritikái. A történet már egy mondat alapján is sok lehetőséget rejt magában, így izgalmas lesz, még Willis szereplésétől függetlenül is. Természetesen az állapota nem engedne meg egy főszerepet, így a tervek szerint egy rövid mellékszerepben tűnik majd fel.

Egy fontos lépés azonban még hátravan: Tarantinonak egyeztetnie kell a színész családjával, ha pedig ők nem ítélik elég erősnek a színészt ahhoz, hogy játszhasson, akkor a döntésüket elfogadja és elmarad az annyira vágyott utolsó filmszerep.

Lánya gyakran tesz közzé videókat édesapjáról, ez az egyik utolsó, mely három hónappal ezelőtt készült:

Forrás: rtl.hu