promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megható fotó készült a nagybeteg Bruce Willisről és egyéves unokájáról, a kis Louettáról
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bruce Willis lánya, Rumer osztotta meg a bensőséges családi pillanatokat.

A 69 éves legenda 2022 márciusában hagyott fel végleg a színészettel, miután kiderült, hogy súlyos afáziában szenved, amit frontotemporális demencia okozott nála. Bruce Willis állapota azóta folyamatosan romlik, a kommunikáció pedig egyre nagyobb gondokat okoz számára, ám családja természetesen betegsége alatt is mindvégig gondoskodik róla és tartja benne a lelket.

Folyamatosan láthatunk videókat és fotókat a színész magánéletéből, melyekről egyértelműen látszik, mekkora szeretet veszi körül. Most lánya, Rumer osztott meg egy képet, amin egyéves unokájával látható Bruce Willis, és láthatóan óriási szeretettel öleli magához a kislányt.

Lánya ezt írta a közösségi oldalon megosztott fotó mellé (az említett fotó az utolsó előtti képkockán látható):

„Drága kislányom, el sem hiszem, hogy máris betöltötted az első évedet. Életem legszebb évét tölthettem veled. Te vagy a legfinomabb, legszebb, legokosabb, legviccesebb, legédesebb lány, akit ismerek.”

„El sem hiszem, hogy engem választottál anyukádnak! Minden nap nősz és tanulsz egyre többet, te vagy a legnagyobb tanítóm és a legnagyobb szerelmem. Ajándék vagy mindenkinek, akivel találkozol és a mosolyod szinte vakít, annyira varázslatos. A nevetésed a kedvenc hangom az egész világon. A te apró csókjaidra a legjobb dolog felébredni”

-írta a megható bejegyzésben Rumer Willis, aki nem felejtette el családtagjainak sem megköszönni a sok támogatást és szeretetet, amit kislánya felé mutatnak.

Rumer korábban azt is elmondta, hogy édesapja arca mindig felragyog, amikor Louettával találkozik. Azt is hozzátette, hogy apja tele van szeretettel és jósággal, és a játékos huncutság sem veszett ki belőle sohasem. Egyben édesanyjának, Demi Moore-nak is köszönetet mondott, mondván, ő a legcsodálatosabb nagymama a világon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás