promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ezt a férfit imádja Tóth Gabi édesanyja, nem a Tóth lányok édesapjáról van szó: 20 éves az ismeretség, népszerű tévéműsor miatt kerültek össze az új családtaggal

Ezt a férfit imádja Tóth Gabi édesanyja, nem a Tóth lányok édesapjáról van szó: 20 éves az ismeretség, népszerű tévéműsor miatt kerültek össze az új családtaggal

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Eltitkolt testvér a Tóth családban? Gabi mellett ő is családtag.

Tóth Vera és Mujahid Zoli kapcsolata kezdetben nem indult zökkenőmentesen, mint ahogy azt mondani szokás. Amikor először találkoztak a Megasztár versenyében, kölcsönös antipátia volt köztük. Zoli úgy érezte, Vera túljátszotta a szerepét, és kétségbe vonta őszinteségét. Azonban ahogy több időt töltöttek együtt a verseny során, Zoli lassan rájött, hogy tévedett. A fordulópont talán az volt, amikor a versenyházban kisfilmeket kellett készíteniük egymásról, és Zoli megismerte Vera humorát és természetességét. Ettől kezdve tudta, hogy ő lesz az ember, akivel közelebbi kapcsolatot akar kialakítani.

A Megasztár után új élet várt rájuk, de Vera családja is segített abban, hogy kapcsolatukat ápolják és erősítsék. Vera családja Zolit sajátjaként kezelte, ami nagyban segített abban, hogy közel maradjanak egymáshoz. Zoli számára különösen fontos volt ez a szeretetteljes fogadtatás, mivel gyerekkorában nem érezte ugyanezt a családi támogatást és szeretetet, amire mindig vágyott.

Vera viselkedése is hozzájárult kapcsolatuk szorosabbá válásához. Gyakran viccelődött Zolival, például a 30. születésnapján is, amikor egy átverés keretében viccelődött vele. Vera és barátai szervezték egy hajóra a bulit, ami emlékezetes maradt mindkettejük számára.

A kapcsolatukban nemcsak a humor és a jókedv van jelen, hanem a komoly beszélgetések és őszinte tanácsok is. Vera és Zoli nyíltan beszélnek egymásnak párkapcsolati kihívásaikról is, és segítik egymást a fejlődésben. Zoli például nyíltan kifejezi, ha nem ért egyet Verával egy-egy döntését illetően, de mindig támogatja és szereti Vera választottját.

Vera és Zoli kapcsolata tökéletes példa arra, hogyan lehet az élet különböző területein támogató, őszinte és szeretetteljes kapcsolatot ápolni egymással. A kezdeti nehézségek ellenére képesek voltak áthidalni a különbségeiket és egy erős, egymást támogató párt alkotni.

Mujahid Zolira ha nem elékeznétek, akkor itt nézhettek meg róla egy videót, ahol megmutatja csodás hangját:

Forrás: story.hu