promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Az Európa Bajnokság kamerája elcsalingázott és ciciket mutatott, véletlenül popsi is csúszott a felvételbe

Az Európa Bajnokság kamerája elcsalingázott és ciciket mutatott, véletlenül popsi is csúszott a felvételbe

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Egy focilabdánál több kerekség zavarta össze a kamerát.

Az idei Európa-bajnokság nem nyerte el mindenki tetszését. Sokan úgy vélik, hogy a torna színvonala elmaradt a várttól, és a mérkőzések nem kínálták azt a lenyűgöző játékot, amit megszoktunk a korábbi években. Talán a pandémia utáni helyreállás, talán a játékosok fáradtsága, de a pályán látottak gyakran inkább unalmasak voltak, mintsem izgalmasak.

A magyar válogatott szereplése sem hozta meg a várt sikert. Szoboszlai Dominik vezetésével a csapat már a csoportkörben búcsúzni kényszerült. Szoboszlai, aki az egyik legtehetségesebb fiatal játékosunk, mindent megtett a pályán, de ez sajnos nem volt elég a továbbjutáshoz.

A magyar szurkolók csalódottan vették tudomásul a korai kiesést, ám büszkék lehetünk, hogy ismét ott voltunk a kontinens legjobbjai között.

Az Európa-bajnokság azonban még tart, és még előttünk állnak a spanyol-francia és a holland-angol elődöntők, valamint a döntő. E nagy meccsek mindig tartogatnak izgalmakat, és remélhetőleg a hátralévő találkozók visszahozzák azt a színvonalat, amit minden futballrajongó elvár.

A spanyol és francia csapat összecsapása mindig parázs csatát ígér, míg a hollandok és az angolok mérkőzése szintén a legmagasabb szintű futballt képviselheti.

De ha a pályán látottakat mégis untuk, akkor legnagyobb szerencsénkre a mérkőzések alatt a lelátón találhattunk igazi szépségeket. Az idei torna nem csak a foci, hanem a szurkolók miatt is emlékezetes marad.

Rengeteg gyönyörű szurkolóhölgy látogatott ki a stadionokba, és a lelátók szinte ragyogtak a sok mosolygós arctól és színes öltözékektől. Egy YouTube videóban is láthatjuk, hogy a futball nemcsak a játék szépségéről szól, hanem arról az elképesztő hangulatról is, amit a szurkolók teremtenek.