promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Csobot Adél megmutatta imádott autóját, a színe igazán rendkívüli

Csobot Adél megmutatta imádott autóját, a színe igazán rendkívüli

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Képeken mutatta meg Csobot Adél azt a járművet, amellyel szeli az utakat.

Csobot Adél és Istenes Bence mindig imádják bemutatni a saját dolgaikat. Nem is olyan régen egy komplett videóblog sorozatot tettek közzé, amelyben az érdeklődők azt is megnézhették, hogyan zajlik egy családi ház felújítása. A munkálatokba is betekintést nyerhettünk, és több videós is megjelent azóta arról a háztól, amelyet immár otthonuknak hívnak.

A videósorozat hihetetlen népszerűségnek örvendett, és az új részeket nagyon sokan nézték, hiszen az otthonfelújítás az elmúlt években hatalmas népszerűségnek örvend, mindenki kíváncsi arra, hogy más hogy csinálja, és arra is, hogy milyen ötleteket tud venni egy-egy részletesebb bemutatóból. Korábban láthattuk a házukat kívülről és belülről is, és bizony tényleg gazdag inspirációforrás lehet sokaknak.

Berendezve is láthattuk a házat, erről is több fotó került fel az internetre.

Csobot Adél pedig nem is olyan régen megmutatta azt az autós is, amellyel szeli az utakat, és persze a kilométereket is. Az autó kapcsán azonnal az elegáns szó jutott eszébe, és több rajongója is megdicsérte.

Így néz ki Csobot Adél különleges színű autója, talán könnyű is kiszúrni a tömegből, hiszen tényleg olyan, amely azonnal retinánkba ég.

Korábban amúgy már több sztár is megmutatta azt a járművet, amivel közlekednek, így többek között Tóth Andi, Szabó Zsófi, Majka és Tilla Attila is. Annyi bizonyosan megállapítható a képek láttán, hogy a járművek nagyon passzolnak a személyiségükhöz.

Kíváncsiak vagytok még sztárok autóira?

Például Szoboszlai Dominik verdájára...