promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tízmilliós luxusjárgánnyal szeli az utakat Fördős Zé, szétszedik a kommentelők a Konyhafőnök sztárját
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fördős Zé kocsiját sokan megirigyelhetnék.

Fördős Zé már hosszú évek óta az RTL csapatát erősíti, a Konyhafőnök műsorvezetőjeként már több mint tíz évad óta szórakoztatja a nézőket, ez azonban természetesen még nem minden. A gasztroblogger ugyanis még ennél is nagyobb sikereket ért el saját cégével, a Street Kitchen-nel, ami már elég régóta a magyarok kedvenc főzéssel kapcsolatos oldala, videóikat pedig több százezren tekintik meg nap mint nap a Youtube-on.

Zé egyébként öccsével, Fördős Petivel 2012-ben indította útjára a Szárnyas Ízvadász című gasztroblogot, ennek az utódja a mai Street Kitchen-portál. Zé pedig már 2014 óta az RTL Klub A Konyhafőnök című főzőműsorának műsorvezetője és zsűritagja, de ugyanebben az évben A Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban is feltűnt. 2016-ban pedig műsorvezetője volt a Farm című valóságshow-nak Nádai Anikóval együtt, valamint többször feltűnt a Gyertek át! című műsorban vendégként.

Ezek után pedig nem csoda, hogy ismertsége révén Zé különböző szponzori lehetőségeket is kap, melyek közül az egyik nem meglepő módon az autójával kapcsolatos. A műsorvezető a közösségi oldalain megosztott fotók alapján a Seat márkával áll szerződésben, akik egy igen menőn kinéző, fekete színű elektromos járgányt ajánlottak fel Zének.

Az interneten fellelhető információk szerint az említett autó újonnan 10 milliónál is többe kerül, így Zé igazán szerencsésnek mondhatja magát ezzel az együttműködéssel. A híresség pedig láthatóan imádja is luxusjárgányát, amivel nap mint nap szeli az utakat.

Az autóról megosztott fotót a kommentelők sem hagyták szó nélkül és többek között az alábbi megjegyzéseket fűzték hozzá:

Inkább csajokkal, mint autóval oldom a feszültséget!

Miért vezetsz porszívót?

Szebb legyen 

Zéről egyébként azt is lehet tudni, hogy a főzés mellett a siklóernyőzés a másik nagy szenvedélye. Kadarkai Endre műsorában azonban elmesélte, hogy történt vele egy baleset is az extrém sport űzése során, egyszer ugyanis Szlovákiában belezuhant egy katlanba. A gasztrobloggernek az eséstől csúnyán megsérült a háta, és végül csak mentőhelikopterrel tudták kimenteni a szorult helyzetből, de mint kiderült volt olyan balesete is, amikor csak a mentőben tért magához.

Egy nagy-nagy fejre állás volt az első komolyabb sérülésem, egy Mountain bike versenyen szedtem össze Zalaegerszegen. Pofára estem, elvesztettem az eszméletemet, a mentőben tértem magamhoz, aztán még kórházban is kellett maradnom pár napot

- mesélte Fördős Zé a balesetről.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás