promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fördős Zét csak a mentőhelikopter tudta kimenteni, életveszélyben volt A Konyhafőnök sztárja
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fördős Zé csúnyán megsérült, mentőhelikoptert kellett küldeni A Konyhafőnök zsűritagjához.

Tovább zakatol az RTL-en A Konyhafőnök, de már nem élvezhetik túl sokáig a rajongók a jubileumi 10-ik évadot. A legutóbb Fördős Zé, Sárközi Ákos, és Rácz Jenő alaposan megdolgoztatta a séfkabátosokat. Konkrétan bedobták őket egy dupla szimultán főzésbe. Mind a két Michelin-csillagos séf készített egy-egy kifinomult ételt, amit a versenyzőknek párhuzamosan kellett elkészíteniük. Ilyen nehézségű feladat még egyszer sem volt a gasztroreality történetében.

Egy versenyzőnek viszont távoznia kellett: Horváth Geri számára a döntős hét harmadik napján ért véget A Konyhafőnök. Már csak a dobogósok, a legjobb három van versenyben a trófeáért és az ezzel járó 10 millió forintért: Obersovszky Nóra, Kurta Zsusza és Kettel-Fülöp Flóra.

Tehát az már eldőlt, hogy az RTL műsorának egészen biztosan női győztese lesz idén. Sárközi Ákosnak egy, még Rácz Jenőnek két versenyzője küzd meg ma a fináléba jutásért. A három séfkabátos egy kis segítséget is fog kapni, hogy elérje ezt a célt.

Ha Sárközi Ákos, és Rácz Jenő nem tud egymással szót érteni A Konyhafőnökben, akkor jön Fördős Zé, aki igyekszik mindig megtartani az egyensúlyt, hogy ki essen ki a versenyből. Ugyebár a Street Kichen frontembere az, aki már kezdetek óta ott van a műsorban, pedig az elején nem hitt benne, de mégis nagyot robbantottak az RTL csatornájával közösen.

Persze örülhetünk annak, hogy Fördős Zé egyáltalán még köztünk van. A Konyhafőnök zsűritagja szereti feszegetni a határait, és emiatt volt olyan, hogy mentőhelikopter jött érte.

A siklóernyőzés ugyebár a nagy szenvedélye, de egyszer Szlovákiában belezuhant egy katlanba. Csúnyán megsérült a háta, és végül csak mentőhelikopterrel tudták kimenteni a szorult helyzetből. Fördős Zének volt olyan balesete is, amikor csak a mentőben tért magához.

„Egy nagy-nagy fejre állás volt az első komolyabb sérülésem, egy Mountain bike versenyen szedtem össze Zalaegerszegen. Pofára estem, elvesztettem az eszméletemet, a mentőben tértem magamhoz, aztán még kórházban is kellett maradnom pár napot”

- mesélte Fördős Zé a balesetről.

Szóval Fördős Zének voltak húzós helyzetei, de fogjuk rá, hogy már valamennyire lenyugodott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás