promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szitkozódnak A Konyhafőnök nézői, az RTL még mindig nem javította ki ezt a hibát
Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL nem is igazán foglalkozott ezzel a hibával, amihez A Konyhafőnök rajongói már alaposan hozzászoktak.

Anno nagyon várták A Konyhafőnök rajongói, hogy a 10-ik évada elinduljon az RTL-en. Mivel a civil szezon most elég későn debütált, gyakorlatilag eldőlt, hogy idén nem is lesz VIP évad, amikor sztárok álltak be főzni a pultok mögé.

Bár az RTL műsora lépéselőnyben volt, de a shownak közben meg kell küzdenie a TV2-n futó Séfek séfével is. Krausz Gáborra most elég sokan kíváncsiak a Tóth Gabival történő válás miatt, így ez is átcsábíthatott nézőket, ráadásul az énekesnő is feltűnt a gasztro-realityben.

Szóval bár A Konyhafőnök és a Séfek séfe nézettségben harcol egymással, de a többség Fördős Zé, Rácz Jenő, és Sárközi Ákos hármasa miatt nem pártol el az RTL showjától. A héten az is eldől, hogy ki lesz a legendás 10-ik évad nyertese.

A múltkori műsorban házi és vadalapanyagok hevertek a pulton, a versenyzőknek ezúttal két ételt, egy elő-és egy főételt kellett elkészíteniük 60 perc alatt. Házi kecske és vadkecske, házi kacsa és vadkacsa, házi nyúl és vadnyúl, házi sertés és vaddisznó, galamb és vadgalamb volt a főalapanyag, ami mellé például sóskát és vadsóskát, brokkolit és vadbrokkolit választhattak a séfkabátosok. A feladat két tányérjába nem használhatták ugyanazt az alapanyagot.

Aztán muflongerinccel dolgoztak a második főzés alkalmával, amit Magyarországon termesztett, különleges trópusi gyümölcsökkel kellett párosítani. A gyümölcsök gazdája, a cserkeszőlői Iglódi Ferenc is ellátogatott a stúdióba, hogy bemutassa üvegháza érdekességeit.

Földi Laci rekorder lett ujjvágásban, és végül ki is esett a versenyből. Ettől függetlenül Sárközi Ákos egy hatalmas ígéretet tett neki, ami megható pillanatokat hozott az RTL képernyőjén.

Közben A Konyhafőnök rajongók már régóta felfigyeltek egy hibára, amit a csatorna továbbra sem igyekezett kijavítani. A show kezdéseként gyakorlatilag mindenhol 20 óra van feltüntetve, még a digitális műsorújságokban is, viszont az RTL-en 6-7 perccel ezelőtt megkezdődik A Konyhafőnök.

Akik ritkábban nézik Fördés Zé, Rácz Jenő, valamint Sárközi Ákos hármasát, azok így sokszor lemaradhatnak a műsor elejéről, és még azt se tudják, mi volt a feladat. A rutinos rajongók persze már hamarabb odakapcsolnak a csatornára.

Lehet az egész a taktika része volt, mivel a Séfek séfe 19 óra 55 perckor kezdődik, de hát az RTL ezt végül nem közölte a nézőkkel. A Konyhafőnök fináléja pénteken lesz, és érdemes időben odakapcsolni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás