promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Háborognak A Konyhafőnök rajongói, akik már tudják, ki nyeri a versenyt
Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Konyhafőnök című műsor már lassan a végéhez közelít az RTL-en, de néhány rajongó már tudni véli, mi lesz a vége.

Anno nagyon várták A Konyhafőnök rajongói, hogy a 10-ik évad elinduljon az RTL-en. Mivel a civil szezon most elég későn debütált, még az is előfordulhat, hogy nem lesz idén már A Konyhafőnök VIP, de majd később kiderül, mi a terve a csatornának.

Bár az RTL műsora lépéselőnyben volt, de a shownak közben meg kell küzdenie a TV2-n futó Séfek séfével is. Krausz Gáborra most elég sokan kíváncsiak a Tóth Gabival történő válás miatt, így ez is átcsábíthatott nézőket, ráadásul az énekesnő is feltűnt a gasztro-realityben, ahol tortákat kóstolgatott az egykori párjával. Persze a műsor felvételei alatt még nem került képbe a nagy Tóth Gabi új párja.

Szóval bár A Konyhafőnök és a Séfek séfe nézettségben harcol egymással, de a többség Fördős Zé, Rácz Jenő, és Sárközi Ákos hármasa miatt nem pártol el az RTL showjától, ami erősen zakatol a finálé felé.

Most azért érdemes lesz nézni A Konyhafőnök csütörtök esti részét, mivel a versenyző újra maguk mögött hagyják a megszokott stúdiót. A Textúra és a Rumour után most a Street Kitchen stúdiójába vezet az útjuk, ahol egy szokatlan környezetben kell bizonyítaniuk. Mielőtt a csapatok beizzították volna a főzőlapokat, Fördős Zé megmutatott pár kulisszatitkot.

Közben minden évben előkerülnek interneten azok A Konyhafőnök rajongók, akik kritizálnak valamit, vagy már tudni vélik, hogy ki nyeri meg a versenyt. Most elég sokan Zsuzsit szúrtak ki maguknak, és úgy gondolják, hogy vele akarja az RTL megnyeretni a végén A Konyhafőnököt.

„Jenő séf mindig elmondja, mit hogyan csináljanak. Így könnyű. Mellesleg szerintem is ennek a Zsuzsinak adják a főnyereményt, bár az igazságtalan lenne”

- írta az egyik kommentelő, akivel sokan egyetértenek abban, hogy Zsuzsi túl nagy hátszelet kap.

Persze Zsuzsinak akad rengeteg rajongója is, és az Etcetera oldalon is megvédték őt. Itt leírták, hogy semmi baj nincsen azzal, hogy minden tanácsot tökéletesen megfogad, mivel alázatos, igyekszik javítani. Rácz Jenő nem hiába mondta azt, hogy a versenyzője simán ott lehet majd a jövő heti fináléban. Addig persze még sok víz le fog folyni a Dunán.

Ha Zsuzsi esetleg meg is nyeri A Konyhafőnököt, akkor valóban nem azért fogja, mert „nyomják”, hanem mert tehetséges.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás