promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Egyetlen mondatával a hazai zeneipart is romba dönthetné ez a híresség, olyan titkot tud, mint senki más

Egyetlen mondatával a hazai zeneipart is romba dönthetné ez a híresség, olyan titkot tud, mint senki más

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Az énekesnő egy olyan titok birtokában van, amivel egy szempillantás alatt az egész zeneipart megsemmisíthetné.

Habár már 13 éve van a szakmában, egyes rajongói nemrég azért vették elő az énekesnőt, amiért hirtelen felszedett pár kilót. Ennek kapcsán végül egy interjút is adott, ugyanis elege lett a sok szapulásból és végre tiszta vizet akart önteni a pohárba. Elárulta, hogy egy orvosi vizsgálat során derült ki, hogy PCOS hormonális betegséggel küzd, ez volt az oka annak, hogy 14 kilót felszedett, relatíve rövid idő alatt.
 
Az énekesnő, aki olyan népszerű számairól ismert, mint az In the Name of Love és az I'm Good (Blue), nemrég a közösségi médiában adta ki a frusztrációját. A 34 éves sztár egy, az X-en közzétett bejegyzésével akkora port kavart, hogy a kijelentés pillanatok alatt elterjedt az egész interneten.
 
 
A posztot megelőzően Bebe Rexha érezhetően nagyon kiborult, ugyanis a bejegyzésében azt írta:
 
"Le tudnám rombolni ennek az egész iparágnak egy NAGY darabját. Frusztrált vagyok... Nagyon régóta csendben vagyok. Nem vettem észre a jeleket, pedig az emberek folyamatosan felhozzák őket, és ezek annyira NYILVÁNVALÓAK voltak. És amikor felemeltem a szavam, elhallgattak és BÜNTETTEK. A dolgoknak változniuk kell, különben elmondok MINDENT."
 
Az eredeti posztját követően az énekesnő azt írta, a megjegyzései nem a haragban gyökereznek, hanem a szomorúságból fakadnak az iparágban szerzett tapasztalatai miatt, egészen azóta, hogy 2014-ben elkezdte karrierjét.
 
Később úgy folytatta, egy londoni hotelszobában ülve és kisírja a szemét, ugyanis elmondása szerint már nagyon régóta érzi magát teljesen reménytelennek. Ugyanakkor azt is megjegyezte, hogy sokat járkált a városban, és számos rajongójával is összefutott, akik maximális támogatásukról biztosították. Épp úgy, ahogy rajongói tömkelege tette a bejegyzései alatt.