promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Katy Perry szinte ruha nélkül jelent meg a gálán, nagyon merész szettben az énekesnő

Katy Perry szinte ruha nélkül jelent meg a gálán, nagyon merész szettben az énekesnő

Borítókép:  Priscilla Grant/Everett Collection
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Keveset bízott a képzeletre a világ egyik legnépszerűbb énekesnője, Katy Perry, aki a Vogue World: Paris vasárnapi gáláján jelent meg egy merész szettben.

Katy Perry már szinte veteránnak számít, évtizedes tapasztalata van a popszakma csúcsán, így sosem riad meg egy vörös szőnyeges megjelenéstől. Az énekesnőről mindig is sugárzott a magabiztosság és sokszor elég merész öltözéket választott, ez pedig a Vogue párizsi gáláján sem volt másképpen.

A 39 éves szupersztár a Noir Kei Ninomiya ruhájában tündökölt a gálán, amelynek köszönhetően mindenkinek a tekintetét magára vonzotta: az erősen kivágott, átlátható ruha éppen csak az intimebb részeket takarta el, ugyanakkor egy rendkívül csinos darab, amely kiemeli, hogy az énekesnő mennyire jó formában van, megfelelő kondiban van és remekül tartja karban magát.

A geometriai formák és a fekete szoknyába szőtt tüll díszítések kifejezetten elegánssá teszik ezt a darabot, ráadásul a fekete, bőr magas sarkú cipő, amit felvett hozzá, tökéletes színvilágot eredményezett. A bátorsága ellenére ez a ruha kiemelte az énekesnőt a többi sztártól és az egyik legemlékezetesebb darabja lett az egész Vogue gálának, ahol mindig nagyon erős a verseny.

Katy Perry az elmúlt évek folyamán nem volt annyira reflektorfényben, mint korábban, kevesebb dala jött ki, mint a 2010-es évek elején – ezt az időszakot azonban teljesen ledominálta az olyan daloknak köszönhetően, mint a Hot n Cold, az I Kissed A Girl, a Roar vagy a Dark Horse. Valamennyi ország slágerlistájának élére repült a különböző dalaival, teltházas koncerteket adott emberek tízezreinek és örök emlékeket hozott a rajongóinak.

Az elmúlt évek során Perry ugyanakkor nem tűnt el teljesen a képernyőkről, ugyanis az American Idol zsűrijének volt oszlopos tagja hét éven keresztül, ahonnan az idei szezon végén távozott. Akik a dalai miatt imádják Perry-t, nekik sem kell azonban már tovább türelmetlenkedniük: múlt héten az énekesnő bejelentette, hogy „Woman’s World” címen új dala fog megjelenni, ráadásul addig már nem kell sokat aludni, ugyanis július 11-én már meg fog jelenni. Ha pedig kíváncsi Katy Perry néhány ikonikus ruhájára, akkor azt ebben a videóban tudod megnézni.