promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az anyja sem ismert rá Katy Perryre, az énekesnő mindenkit megdöbbentett a MET-gála után
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, Katy Perryt akkor is lefotózzák, ha ott sincs egy eseményen.

Katy Perry több mint húsz éve van a pályán, nevét világszerte ismerik a popiparban. Kevesen tudják róla, hogy gyermekkorában csak gospel slágereket hallgathatott, mert mélyen vallásos szülei tiltották a szerintük káros és erkölcstelen világi zenét. Egy barátjánál hallott először a rádióból popzenét és teljesen megbabonázta, onnantól nem volt megállás.

Tizenhárom évesen Katy Perry megkapta születésnapjára az első gitárját, mellyel saját dalokat kezdett el írni. Majd táncórákat vett, és megtanult szvingelni, Lindy Hopot és jitterbugot táncolni. Tizenöt évesen, a gimnázium első évében alapvizsgát tett és otthagyta a középiskolát, hogy zenei karrierbe kezdjen.

Katy Perry azon kevesek közé tartozik, akik egy szegény sorsú család gyermekeként (gyerekkorában gyakran élt adományokból származó ételeken) ki tudott törni és 2015-ben, a Forbes listája szerint ő lett a legjobban kereső énekesnő a világon.

Az, hogy egy ilyen kaliberű énekesnő meghívást kap a MET-gálára, magától értetődik. Az viszont már meglepetést okozhat, hogy úgy készülnek róla fotók az eseményen, hogy ott sem volt, márpedig pontosan ez történt most.

Katy Perry nem vett részt a hétfői Met-gálán, de az énekesnő néhány rajongója és még az édesanyja is azt hitte, hogy jelen volt. Mint kiderült, mesterséges intelligencia által készített fotók kezdtek terjedni róla a közösségi médiában és szinte mindenkit megtévesztettek. Számos elismerést kapott a rajongóktól az öltözékére vonatkozóan, még az édesanyja is megdicsérte. 

Az énekesnő a saját Instagram oldalára is feltette néhány képet, melyhez magyarázatot is fűzött: 

„Nem tudtam ott lenni a MET-gálán, mert dolgoznom kellett”

– írta Perry.

Egyesek szerint azért keltek szárnyra a hamis képek az énekesnőről, mert hiányolták a MET-gálán. A 2019-es eseményen ugyanis olyat alkotott, amit azóta is emlegeti, aki látta. A világsztár abban az évben egy elképesztő ruhakölteményben jelent meg. Konkrétan csillárnak öltözött.

A szigorú vallásos neveltetésben részesült énekesnőtől már megszokhattuk az extrém megjelenést. A 2024-es Billboard Women in Music Awards vörös szőnyegére egy dögös, fűzős ruhában érkezett, amely teljes egészében megmutatta formás fenekét, mégsem erről kezdtek pletykálni rajongói, hanem kivillanó hasáról.

Forrás: CNN

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás