promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Különös részletet szúrtak ki Bodrogi Gyula álomotthonában, kamerák előtt mutatta meg lakásának legszebb pontjait

Különös részletet szúrtak ki Bodrogi Gyula álomotthonában, kamerák előtt mutatta meg lakásának legszebb pontjait

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Itt gyógyul Bodrogi Gyula, igazi kuriózum a Nemzet Színészének kuckója.

Néhány héttel ezelőtt Bodrogi Gyula, sokak szeretett színésze sajnálatos balesetet szenvedett a Nemzeti Színházban: egy szerencsétlen botlás miatt lesett a lépcsőről és egyik karjában megrepedt a csont. A színész szerencsére a gyógyulás útjára lépett, nemrégiben még a Volán mögé is visszaülhetett, ami hatalmas örömet jelent számára: hiába múlt el 90 éves, a vezetés napjainak szerves része, amit imád és ez nem is csoda, álomszép luxusjárgánnyal szeli az utakat.

A Nemzet Színésze nem csak autóját, de otthonát is megmutatta. A ház berendezése egyszerű, nosztalgikus, ám van valami, ami aligha található meg más háztartásokban. Bodrogi Gyula hihetetlen mennyiségű könyvet halmozott fel, nappalijának egyik fala több száz kötettel van ékesítve. Művészemberként sosem titkolta, hogy mennyire fontosnak tartja a művelődést és a tájékozottságot, ebben pedig benne biztosan nincs hiány. A könyvek gyűjtése úgy látszik hasonló boldogsággal töltheti el, mint a fentebb említett vezetés, otthonában mindig van lehetősége rápillantani a gyűjteményére.

A színész nagyon fontosnak tartja a privát életterét, így ritkán mutatja meg mindennapjait, nem jellemző, hogy magánéleti dolgaival kerülne az újságok címlapjára. A videóban elmondja, hogy sosem volt lehetősége piheni, nyaralni, a kényszeredett szabadságot azonban igyekezett kihasználni. A videó még egy korábbi balesete alkalmával készült, ám most is hasonlóan élte meg a történteket. Arról nyilatkozott, hogy ilyenkor meghagyja magának az időt a gyógyulásra, valamint a szerettei is segítik a felépülését. A videón párja, Vass Angéla is látható, aki mindenben társa mellett áll, sokat köszönhet neki a színész.

Így néz ki Bodrogi Gyula otthonos háza, ahol a színész pihenhet és koncentrálhat az egészségére, hogy még sok csodás darabban láthassuk viszont: