promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Csonka András csodálatos otthona belülről, elképesztő videó került fel az internetre
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csonka András sokszor mutatja meg az otthonát, de mindig más szemszögből láthatjuk az otthonos lakását.

Csonka András nagyon vidám résztvevője a magyar sztárvilágnak, amilyen műsorban szerepel, ott garantálható, hogy vidám hangulat lesz. A színészt több millióan még a kilencvenes évek legendás sorozatából, a Família Kft-ből ismerhetik, kséővv pedig ezt az elképesztő népszerűséget, amelyet a nagyszerű játékával hozott, kamatoztatta az ország több színházában.

Nagyon sokan szeretik őt Magyarországon, épp ezért az Instagram-oldalán is elképesztő nagy a pörgés a mindennapokban, az ország Csonka Bandyja pedig nagyon vidám kis posztokat tesz közzé. Még ha reklámról is van szó, akkor is nagyon menők ezek a posztok, mondhatni natívan belesimulnak a környezetükbe, Csonka András oldalára, látszik hogy van mögöttük fantázia és kreativitás.

Csonka András pedig sokszor beinvitálja az oldala rajongóit a saját lakásába is, nagyon sokszor jelennek meg olyan videók, amelyeket a saját otthonában vett fel a színész.

És hogy mégis hol található ez a lakás? Egy nagyon menő helyen lakik, amire nagyon sokan azonnal ámítoznak biztosan, hiszen pontosan a Budai várral szemben lakik, a kilátása pedig pazar az erkélyéről, éppen a várat látja. A legendás Tabánt és a Gellért-hegyet is látja. András nagyon büszke a lakására, már több műsorban is bemutatta, de mindenhol igazából csak egy kcisit lehetett látni. 

Most éppen a nappalijából jelentkezett be:

És íme egy nagyon népszerű videó, amikor Joshi Bharatnak mutatja meg az álomotthont:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás