promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Bibliai özönvíz előtti magyar civilizációra találhattak bizonyítékot, szenzációs felfedezés támasztja alá a magyarok különlegességét

Bibliai özönvíz előtti magyar civilizációra találhattak bizonyítékot, szenzációs felfedezés támasztja alá a magyarok különlegességét

Borítókép:  Illusztráció/Profimédia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Fontos bizonyíték került elő arra, hogy létezett-e civilizáció az özönvíz előtt.

Dr. Vámos-Tóth Bátor világhírű kutató érdekes felfedezést tett, olyan kerámiákat találtak csapatával ugyanis, amelyeken a jelzések körülbelül 6000 évesek lehetnek. Mindegyik jelzés Egyiptomból, Kínából vagy Európából származik és olyan összefüggések vannak köztük, amely szabad szemmel is észrevehetőek, ráadásul hiába a különböző származás, a megnevezésük mindenütt hasonló.

A kutató éppen ezért azt állítja, hogy ez alapvető bizonyítéka annak, hogy egy szervezett kultúra létezhetett a Földön a bibliai özönvíz előtt. Dr. Vámos-Tóth szerint vannak olyan tesztek ráadásul, amelyek egyértelműen az egységes „özönvíz előtti” civilizációra létezésére utalnak a távoli múltból, amely ráadásul egy kifejezetten fejlett civilizáció lehetett.

Dr. Vámos-Tóth szerint például az egyik ilyen, ami megfelel a tesztnek, hogy a világ különböző pontjain, több ezer kilométerre egymástól vannak olyan kifejezések, amelyek hasonlítanak egymásra. A kutató egyébként „Tamanának” nevezi az özönvíz előtti kultúrát, amelynek kapcsán folyamatosan a bizonyítékokat keresi.

Ilyen bizonyítéknak tűnik, hogy világszerte összesen 5800 magyar helynevet használnak, kifejezetten magyar nyelven, összesen 149 országban. A helységnevek nagyon fontosak lehetnek, mert ha mutatnak hasonlóságot, azok valóban arra utalnak, hogy egy ponton közös lehetett az eredetük – a kutató pedig azt sejti, hogy ez az eredet magyar lehetett.

Ezzel kapcsolatban a kutató megjegyzi, hogy a Tamana-helyek nevei nem változnak, mert hiába nevezik át adott esetben őket, a topográfiai nevük megmarad. Dr. Vámos-Tóth számos ilyet felfedezett állítása szerint, illetve azt is elmondta, hogy 100-150 éve már fedeztek fel ilyen folyó- és városneveket, amelyek ősi eredetűek. A kutató állítása szerint 24 olyan zóna van a világban, ahol a kifejezést használják, a beszédes földrajzi neveket ebben az írásban fejti ki részletesen.

Bizonyos kutatások szerint azok az emberek, akik Tamanában laktak egy időben, Nyugat-Afrikából érkezhettek eredetileg és az a feltételezés, hogy a „Tamana” kifejezés a nagy özönvíz után terjedt el a világban. Nem tudni pontosan, mikor történhetett az özönvíz, vannak olyan tanulmányok, amelyek szerint 13 ezer éve következhetett be.

Dr. Vámos-Tóth kutatása pedig azt sugallja, hogy a nagy özönvíz előtti civilizációnak bizony erősen köze lehetett a magyarokhoz a különböző kifejezések miatt. Természetesen további bizonyítékok kellenek ennek alátámasztására, mint helységnevek vagy egyéb szavak összegyűjtése, de érdekes felfedezés, amely a magyar különleges eredetét támaszthatja alá. A Tamanáról még több információt az alábbi videóban lehet megtekinteni:

Forrás: Infinity Explorers